Gazete Vatan Logo
Magazin Gül Köseoğlu kimdir?

Gül Köseoğlu kimdir?

Tv8 ekranında yayınlanmaya başlayan Fenomen yarışmacılarından olan Gül Köseoğlu kimdir? Gül Köseoğlu nerelidir. Öykü Serter'in sunumu ile ekrana gelen yarışma programı Feneomen yarışmacılarından Gül Köseoğu hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik. İşte detaylar...

Gül Köseoğlu kimdir?

Gül Köseoğlu, Fenomen yarışmasının iddialı isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. 1.71 boyunda ve 54 kilo ağırlığında olan Köseoğlu, sivri çıkışları ile tanınıyor. Hırslı bir yarışmacı olan Gül, yarışmada baya konuşulacak gibi duruyor. Gül Köseoğlu şuan 33 yaşındadır. İstanbul Bahçelievler’de yaşıyor. Aslen Denizli’li ve ailesi halen orada yaşıyor.

Kuşadasında tanıştığı bir İngilizle 20 yaşında evlenmiş, 3.5 yıl evli kalmış boşandıktan sonra da İngiltere’de yaşamaya devam etmiş. Toplamda 8 yıl ingiltere de yaşamış. İngiltere’de make-up okuyup modellik yapmış. Türkiye’ye dönüp kabin memuru olmuş. Gül, neşesi, rahatlığı ve espri kabiliyetiyle herkes tarafından çok sevileceğine inanıyor. İkizler burcu, sabırsız ve kararsız bir yapısı varmış.