Gazete Vatan Logo

Gökhan Töre’yi yaralayan sanığa 10 yıl hapis

Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ve beş arkadaşı, 21 Nisan 2014’te Şişli’de Bedroom isimli barda, silahla havaya 2 el ateş edilmesi üzerine tavandan seken kurşunlarla yaralanmıştı.

Gökhan Töre’yi yaralayan sanığa 10 yıl hapis

Soruşturma sonunda olayın faili Korhan Bahadır hakkında ‘olası kastla öldürmeye teşebbüs’ suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen duruşmada, SEGBİS aracılığıyla başka suçtan hükümlü sanık Korhan Bahadır ve avukatı katıldı. Bahadır son sözünde, “Yapmadığım bir suçtan hapis yattım. Böyle bir eyleme karışmadım. Silahla kimseyi yaralamadım. Olayda yaralandığını söylenen şahıslardan biri medyatik olduğu için medya bir suçlu buldu. Suçu benim üzerime yıkmaya kalktı. Boş yere tutuklu kaldım. Atılı suçu işlemediğim için beraatimi talep ediyorum” dedi.

9 yıl 10 ay hapis cezası

Mahkeme sanık Bahadır’ın aralarında futbolcu Gökhan Töre’nin de bulunduğu 6 kişiyinin 9 yıl 10 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanık Bahadır’ın aynı zamanda bu dosyadan da tutuklanmasına hükmeden heyet, yalancı tanıklık suçundan hakkında dava açılan diğer sanık Kutlu’nun ise beraatine karar verdi.