Gazete Vatan Logo

Gloria Hotels ve Resorts'ta müzikli gurme geceleri

Dünyaca ünlü perküsyon ustası ve aynı zamanda başarılı bir gurme olan Ayhan Sicimoğlu, 21 Haziran, 12 Temmuz ve 31 Ağustos 2012 tarihlerindeki Latin All Stars Geceleri’nde Gloria misafirlerine yemek ve müzik ziyafeti yaşatacak.

21 Haziran, 12 Temmuz ve 31 Ağustos 2012

Gurme deneyimler, müzik ve eğlencenin buluşacağı gecelerde Ayhan Sicimoğlu tarafından hazırlanan menüler, Gloria Hotels ve Resorts’ün birbirinden seçkin à la carte restoranlarında keyifli bir müzik dinletisi eşliğinde sunulacak. Ayhan Sicimoğlu hem damağa hem kulağa hitap eden performansları sırasında yemeklerle ilgili püf noktaları da paylaşacak.

Konaklama seçenekleri için tıklayın!

Bu eşsiz yemek deneyimlerinin ardından, geceler deniz kenarında özel olarak hazırlanan konser alanında Latin müziğinin müthiş ritimleriyle renklenecek. Ilık Akdeniz akşamlarında, Sicimoğlu ve yol arkadaşları eşlik etmeden duramayacağınız Latin ezgileri sunacak.
Geceye özel interaktif show’larla hazırlanacak kokteyller de renkli performans ve ritimlerle birleşerek misafirlerin yaşam enerjisini coşturacak.

Seçkin lezzetler, şık sofralar Michelin yıldızlı şeflerle bütün yaz devam edecek…

Gastronomik deneyimlerin, ideal bir konaklama için eşsiz bir tamamlayıcı olduğunu anlayışıyla, Mayıs ve Eylül ayları arasında “ 14 Şef 14 Hafta ” sloganıyla sürecek yıldızlı günlerde, gastronomi alanında rakipsiz olan Michelin şefleri, kendilerini bir dünya markası haline getiren hünerlerini Gloria çatısı altında sergileyecek.

Michelin yıldızlı 14 Şef, 14 Hafta boyunca Gloria Hotels ve Resorts misafirlerini lezzetin doruğuna ulaştırmaya devam edecek…

Haberin Devamı

Konaklama seçenekleri için tıklayın!