Gazete Vatan Logo

Gizem cinayetinde korkunç detay!

Gizem cinayetinde korkunç detay!

Adana'da geçen pazar gününden beri kayıp olan ve dün gece öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katilinin kuzeni S.A.(25) olduğu ortaya çıktı. Küçük kızın kaybolmasının ardından bölgedeki tüm kameraları inceleme altına alan polis, kamera kayıtlarında Gizem'i, S.A.'nın arabasına binerken gördü. S.A. hemen gözaltına alınırken, evli ve çocuklu olan katil zanlısının Gizem'in hemşirelik bölümünde okuyan ablası ile evlenmek istediğini ama bu isteğinin kabul edilmediği için intikam amacıyla cinayeti işlediği iddiası üzerinde duruluyor.



Merkez Seyhan İlçesi'nde geçtiğimiz pazar günü kaybolan Gizem Akdeniz'in cansız bedeni Kabasakal Rüzgarlı Tepe mevkiğinde bulundu. Küçük Gizem'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edilirken, katilin küçük kızı önce boğduğu daha sonra da bıçakladığı belirlendi. Küçük kızın vücudunun bir bölümünde ise yanıklar olduğu ortaya çıkarken, polis olayın faili olarak Akdeniz'in kuzeni 25 yaşındaki S.A'yı gözaltına aldı.

Kamera kayıtlarından bulundu

Küçük kızın kaybolmasının ardından arama çalışmalarına katılan Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Cinayet Büro Dedektifleri ile Ankara'dan gelen özel ekip bir yandan da da çevrede güvenlik kameraları topladı. Polis, Gizem'in evden iki sokak ileride son olarak Akdeniz ailesinin tandığı S.A. ile görüldüğünü tespit etti. Görüntülerin tespit edildiği sıralarda da üzücü haber geldi. Arama çalışmalarını yürüten ekipler Rüzgarlı Tepe Mevkiği'nde küçük kızın cesedini bulunca cinayet polisi hemen S.A.'yı gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de S.A.'nın evinde ve arabasında cinayete dair izler aradı.

Arama çalışmalarına da katılmış

S.A.'nın Gizem'in kaybolmasından sonra eve gelerek arama çalışmalarına da katıldığı öğrenildi. Polis evli ve çocuklu olan S.A'nın, Akdeniz ailesinin hemşirelik bölümü okuyan kızını istediği ailenin karşı çıkması üzerine intikam için cinayeti işlemiş olabileceği üzerinde duruyor.

Haberin Devamı