Gazete Vatan Logo
Magazin Gigi Hadid'in tüm sırlarını açıkladı!

Gigi Hadid'in tüm sırlarını açıkladı!

Gigi Hadid'in tüm sırlarını açıkladı!

Süper model Gigi Hadid’le bir yıldır ilişki yaşayan One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik, ilişkilerine dair bilinmeyen detayları anlattı.

Podyumlarda fırtına estiren Gigi Hadid’le müzik dünyasının genç yıldızı Zayn Malik’in ilişkisi tam gaz sürüyor. One Direction grubunun eski solisti Malik, ES Magazine’e verdiği röportajda, ilişkine dair bilinmeyen detayları anlattı.

YEMEK YAPMAYI SEVİYOR

Bütün boş mzamanlarını Gigi Hadid’le birlikte geçirdiğini söyleyen 23 yaşındaki şarkıcı, en fazla kız arkadaşına yemek yapmaktan zevk aldığını belirtti.

SEVGİLİSİNİN ELİNDEN YİYOR

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ikili, birlikte yaşamıyor. Ancak 21 yaşındaki süper model, erkek arkadaşının evinde gidip kendisi için hazırlanmış özel yemekleri yemeyi seviyor.

"ONA EN SEVDİĞİ YEMEĞİ YAPIYORUM"

Malik, “Resmi olarak birbirimize anahtarlarımızı vermiş değiliz henüz. Her neredeysek orada birlikte yaşıyoruz. Onun için biftek ve patatesli tart, pazar yemeği (özel İngiliz yemeği) ve Yorkshire pudding (krep malzemeleriyle yapılan İngiliz çöreği) yapıyorum. Gigi Yorkshire pudding’i çok seviyor” dedi.

Haberin Devamı

"PARTİDE TANIŞTIK"

Nasıl tanıştıklarını da anlatan Malik, Hadid’e Victoria’s Secret partisinde yaklaştığını ve onu bir fotoğraftan tanıdıktan sonra birlikte dışarı çıkmayı teklif ettiğini söyledi.

"KİBİRLİ DEĞİL"

“O çok akıllı bir kadın” diyen Malik sevgilisini şu sözlerle anlattı: “Kendini nasıl taşıyacağını biliyor. Oldukça zarif biri. Kibirli değil, kendine güveni var. Çok güzel.”

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLÜYORLAR

Ünlü çift, zamanını birlikte şarkı söyleyerek de geçiriyor. Malik, Hadid için “Çok iyi bir sesi var, sesini beğeniyorum” dedi.

UYUŞTURUCU İTİRAFI

Malik, uyuşturucu kullandığını itiraf ederek, bunun yaratıcılığına katkıda bulunduğunu iddia etti.

Uyuşturucu için, “Bazı insanlar bunun hırslarını öldürdüğünü, kişiliği mahvettiğini söylüyor ama kişisel olarak ben hiç böyle bir deneyim yaşamadım” sözlerini sarf etti.

"SOLO ŞARKI SÖYLEYEMİYORUM"

Anksiyete ile mücadele eden şarkıcı, bu rahatsızlığın solo olarak şarkı söylemesine engel olduğunu, tek başına sahneye çıkacağı o büyük an için birkaç yıl daha beklemeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı