Gazete Vatan Logo
Magazin Gelinliğini çocukları tasarladı

Gelinliğini çocukları tasarladı

Hollywood'un gözde çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin geçen hafta Fransa yapılan düğününden ilk fotoğraflar gün ışığına çıktı.

Gelinliğini çocukları tasarladı

Çift düğün fotoğraflarını People ve Hello dergilerine verdi. Brangelina çifti çocuklarıyla ilk fotoğraflarını da aynı dergilere rekor ücretle satmış ve elde ettikleri geliri dünyadaki yardıma muhtaç çocuklar yararına kullanmıştı.

JOLİE'NİN DUVAĞINI ÇOCUKLARI TASARLADI

Jolie'nin duvağının üzerinde çiftin 6 çocuğunun çizimleri yer alıyor.Angeline Jolie'nin gelinliği Versace modaevinden Luigi Massi tarafından tasarlandı.Pitt ve Jolie, cumartesi günü Fransa'da kendilerine ait olan Miraval Şatosu'nda dünyaevine girmişti.

DÜĞÜNE SADECE AİLELER KATILDI

Düğüne sadece ailelerini ve yakın arkadaşlarını davet eden çift, tören hakkında şöyle konuşmuştu:"O günün rahat ve kahkaha dolu olması bizim için çok önemliydi. Çocuklarımızla paylaşmak için çok özel, ailemiz için çok mutlu bir gündü."

ÇOCUKLAR DÜĞÜNDE GÖREV ALDI

Hayranları tarafından "Brangelina" olarak adlandırılan çift, evliliklerini California'daki bir yargıca da onaylattı.Jolie'nin mihraba Vietnam ve Kamboçya'dan evlat edindiği oğulları Madox ve Pax ile yürüdüğü, törende yüzükleri çiftin çocukları Shiloh ve Knox'un taşıdığı, kızları Zahara ve Vivienne'in de etrafa çiçekler attıkları öğrenildi.

Haberin Devamı