Gazete Vatan Logo

Gaspçı dehşeti

Gaspçıların bıçakladığı genç, annesini arayıp `Ölüyorum' demişti

KONYA'da önceki gece işyerine gasp amaçlı gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce göğsünden bıçaklanarak ağır ve cep telefonu ile annesi 52 yaşındaki Havva Keser'i arayarak, "Anne ben bıçaklandım, ölüyorum" diyen büfe işleten 28 yaşındaki Mustafa Keser, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 3 ay öncede anne Havva Keser'in kızı 20 yaşındaki Seda da 9'uncu kattan atlayarak intihar etmişti.



Olay önceki geceyarısı merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi'nde bulunan Çağrı Büfe'de meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Keser, babası İsmail Keser'e ait büfede çalıştığı sırada iddiaya göre, gasp amaçlı gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından göğsünden bıçaklandı. Keser, cep telefonu ile evi arayarak, telefona çıkan annesi Havva Keser'e, "Anne ben bıçaklandım, ölüyorum" dedi. Evlerinin yakınındaki büfeye gelen anne Havva Keser, 112 Acil Servis ekibine haber verdi. Keser, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne getirildi.

Ambulansın ön koltuğunda hastaneye gelen anne Havva Keser, oğlu için dua etti. Ameliyata alınan Mustafa Keser'in polise verdiği ilk ifadesinde, büfeye gelen bir kişinin kendisinden zorla para istediğini ve yanında başka kişilerin olup olmadığını fark etmediğini söylediği öğrenildi. Hastane de bekleyen anne Havva Keser, "Allah'ım oğlumu bana bağışla. Birini aldın. Bunu alma" diye dua etti. Üç çocuk annesi Havva Keser'in kızı Seda'nın 3 ay önce psikolojik bunalıma girerek 9'uncu katta bulunan evlerinin penceresinden atlayarak intihar ettiği öğrenildi.



İki gündür tedavi altında olan Mustafa Keser, 4 kez ameliyata alındı. 20 ünitede kan verilen Keser, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan Mustafa Keser'e ait büfede inceleme yapan polis, kasadan bir miktar para ve kontörün alındığı tesbit etti. Polis, Keser'in katilini bulmak çalışmaların sürdürüyor.

Haberin Devamı