Gazete Vatan Logo

Garson Erkan’ın dramı!

Beşiktaş’ta sabaha karşı bir kafede çıkan kavgada ateşlenen kurşun, işten çıkıp evine gitmeye çalışan Erkan Bektaş’ın başına isabet etti. Reina’da garson olarak çalışan Bektaş olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ortaköy Meydanı Muallim Naci Caddesi üzerinde bir kafede meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Sabaha karşı yanlarında iki yabancı uyruklu kadınla kafeye gelen gelen üç kişi, başka masada oturan grupla yanlarındaki kadınlara baktıkları gerekçesiyle tartışmaya başladı. Gruptakilerden biri, masada oturanlara, ‘kim laf attı’ diye sordu ama ‘biz attık’ yanıtını alınca ortalık savaş alanına döndü.

Yanındaki kadına laf atıldığını iddia eden adam bir anda silahını çıkarıp kafe içerisinde ateş etmeye başladı. Ama olay mekanın dışına taştı. Sokakta da ateş etmeye devam edilirken, o sırada Reina’da garson olarak çalışan ve mesaisi bitince üç arkadaşıyla birlikte evine doğru giden Erkan Bektaş’ın başına bir kurşun isabet etti. Bektaş kanlar içerisinde yere yığılırken tartışan iki grupta olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri, Erkan Bektaş’a bir süre kalp masajı yaptı. Ancak başından vurulan Bektaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından Bektaş’ın yanında bulunan arkadaşları şoka girdi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmayı sürdüren Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, C.M, S.V, L.A ile E.C. isimli kişileri gözaltına aldı. Polis, Bektaş’ı öldüren silahı kimin ateşlediğini belirlemeye çalışırken, gözaltındaki zanlıların birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

Haberin Devamı