Gazete Vatan Logo
Magazin Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dünyada büyük yankı uyandıran yayınlanan her yeni bölüm ile büyük beğeni toplayan Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanı ile nefesleri kesti! Soluk soluğa izleyeceğiniz Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm yeni fragmanı ve dizi hakkında merak edilenler haberimizde...

Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Dünya'da büyük yankı uyandıran efsane dizi Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları) 6. sezon ile izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Yayınlanan her yeni bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanında neler yaşanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

GAME OF THRONES 6. SEZON 4. BÖLÜM

Game of Thrones yeni sezon 4. bölümde Stark'larda hareketliliğin artması bekleniyor. Uzun zamandır görünmeyen Bran Stark'ın ortaya çıkması, Jon Snow'un dirilmesi, Arya Stark'ın yeniden gözlerine kavuşması, Sansa Stark'ın Theon Greyjoy ile birlikte Ramsey Bolton'dan kaçmayı başarmasının ardından son bölümde Rickon Stark da ortaya çıktı. Ramsey Bolton'a hediye edilen Rickon Stark'ın akibeti yeni bölümde belli olacak. Öte yandan çektiği çilelerin ardından gözlerine yeniden kavuşan Arya Stark, intikam almak istediği isimler hakkında yeni bir hamlede bulunacak mı sorusu da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Yine geçen sezon ejderha tarafından kaçırıldıktan sonra esaret altında kalan Ejderhaların Annesi ve Khaleesi Daenerys Targaryen'in geleceği de merak konusu. Dothraki insanları tarafından esir alınan ve yanlarında götürülen Khaleesi hakkında Game of Thrones 6. sezon 4. bölümde bir karara varılması bekleniyor. Bu kararın biri diğer khaleesi'lerle birlikte kalması olacak ancak diğer kararın ise daha kötü olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan Daenerys Targaryen konusunda heyecanlandıran gelişme ise bulunduğu bölgede ejderhaların görünmesi oldu. Esaret yaşamasına neden olan ejderhalar şimdi de onun kurtulmasını sağlayacak mı?

Dizinin düşüşe geçen ailesi Lannister'lar da durumlar kritik. Cersei Lannister'a verdiği cezayla tüm ülkede nefret edilen biri haline gelmesine neden olan İnanç, bu kez Jaime Lannister ile hesaplaşacak. İnanç'tan intikam almak isteyen Jaime, karşı hamle ile afallasa da olaydan bu şekilde çıkmayacağı anlaşılıyor. Kral Tommen ise annesinin başına gelenlerden dolayı kendini suçlarken, Game of Thrones 6. sezon 4. bölümde onu da sürprizler bekliyor. Dizinin ve Lannister'ların en sevilen karakteri Tyrion Lannister, Khaleesi'den doğan boşlukta Meereen yönetiminde etkili olmaya başlar.

Haberin Devamı

GAME OF THRONES KOSTÜMLERİNDEKİ SIRLAR ORTAYA ÇIKTI!
'Game of Thrones'un geride kalan beş sezonunda kostümleri düzenleyen Michele Clapton, "Kostümlerin de söz olmadan karakterle ilgili bir hikâye anlatıyor olması durumunu çok seviyorum" dedi.
'Daenery'de bu durumun olduğunu söyleyen Clapton, karakterin her zaman kıyafetinin altına pantolon ve bot giymesinin bir nedeni olduğunu belirterek, "İçinde her zaman kaçması gereken bir durum olacağının korkusu var. Bu nedenle kolay koşabilmek ve kaçabilmek adına bunları giyiyor. Eğer ayaklarında başka ayakkabılar olsa bütün gücünü kaybeder' dedi.
Michele Clapton, "Geçen yıl Madonna'nın yapımcıları arayarak Daenery'nin giydiği bir kıyafeti bir partide kullanmak üzere ödünç istedi. Madonna, elbiseyi yollarken 'Oğlum bu elbiseye kimsenin bir şeye tapmayacağı kadar çok taptı' notunu iliştirdi" ifadelerini kullandı.
Madonna, bu kıyafetle çekildiği bir fotoğrafı Instagram'a yüklemiş ve 75 bine yakın beğeni almıştı.
Bir karakter öldükten sonra kostümünün birkaç parçasının karakteri canlandıran kişiye verildiğini söyleyen Clapton, örneğin 'Drogo'nun öldükten sonra deri pantolonunu aldığını belirtti.

Haberin Devamı