Gazete Vatan Logo

Galaxy S8'in en büyük rakibi: Oppo OnePlus 5

Galaxy S8 için en büyük rakip sonunda göründü. Oppo OnePlus 5, sızan özellikleri ve inanılmaz fiyatıyla Galaxy S8 için en ciddi rakip olarak göze çarpıyor.

Galaxy S8'in en büyük rakibi: Oppo OnePlus 5

Galaxy S8 ön sipariş rekorları kırarken, diğer tarafta Android akıllı telefonlarda büyük bir rekabetin başlayacağının sinyallerini veriyor. Amiral gemisi katili ünvanlı OnePlus serisinin yeni cihazı beklentileri alt üst edecek gibi görünüyor. OnePlus 5'in sızan özellikleri hiç yabana atılacak cinsten değil.

OnePlus 5 özellikleri ve fiyatı

2017 yılının telefon modasına uyacak olan OnePlus 5, çerçevesiz ekran tasarımı ile bizlerle buluşacak. Fiziksel home butonunu da cihazdan kaldıracak olan Oppo, yine Galaxy S8 gibi parmak okuma sensörünü cihazın arka kısmına yerleştirecek.

İşin bellek kısmında ise OnePlus 5 ile yarışacak bir telefon yok. 2017 yılının ilk 6 GB RAM kullanan akıllı cihazı OnePlus 5 olacak. Biliyorsunuz ki Galaxy S8'in 6 GB RAM barındıran versiyonu standart olarak geçmiyor.
İşlemci kısmında ise bizleri Snapdragon 835 karşılayacak ve OnePlus serisinde ilk defa 2K ekran göreceğiz. İşin en ilginç kısmı ise arka kamera da 23 MP, ön kamerada ise 12 MP sensör kullanılacak olması.
OnePlus 5, 3500 - 4000 mAh arası bir batarya değeri ile bizlerle buluşacak. Bu inanılmaz özelliklere sahip telefonun çıkış fiyatı ise 500 doların altında olacak.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı