Gazete Vatan Logo

Furkan Kızılay kimdir? (Çocuklar Duymasın dizisi havuç)

Furkan Kızılay, Survivor Ünlüler takımında yer alıyor. Çocuk yaşta rol aldığı dizi Çocuklar Duymasın'da ''Havuç'' karakteri ile şöhrete kavuşan Furkan Kızılay'in neler yaptığı oldukça merak ediliyor. İşte Furkan Kızılay hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...

Furkan Kızılay kimdir? (Çocuklar Duymasın dizisi havuç)

Survivor 2017 yarışmasında dikkat çeken isimler arasında Furkan Kızılay'da yer alıyor. Survivor 2017 ünlüler takımında performans sergileyen Furkan Kızılay nasıl bir başarı elde edecek? Çocuklar Duymasın'da "Havuç" karakteri olarak ünlenen Furkan Kızılay kimdir?

FURKAN KIZILAY İNSTAGRAM HESABI

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Çocuklar Duymasın ile ün kazanan Furkan Kızılay, Survivor 2017'de yarışacak ilk isim olarak duyuruldu. Survivor 2017'de nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen Kızılay, Çocuklar Duymasın'da Havuç karakterini oynamıştı. 1990 İstanbul doğumlu olan Kızılay, hem Türk dizi film oyuncusu hem de şarkıcıdır. ATV'nin yıllar önceki fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emre (Havuç) karakteri ile ünlenen Kızılay, ayrıca sinema filmleri ve reklamlarda da oynadı. 2009 senesinde "Aşksın Sen" isimli bir albüm çıkaran Kızılay, 2010'da ise yeniden çekilmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde yer aldı.