Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Nisan Cumartesi

Fox TV’nin vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz’in 24. bölümüne ait yeni bölüm fragmanı yayınlanmış bulunuyor. 23. Bölümün bitmesiyle birlikte verilen 24. bölüm fragmanında geçen sahneler, geçtiğimiz 23. Bölümde sorulan “Diyar ölecek mi?” sorusuna yanıt verir nitelikte oldu. Kalbimdeki Deniz 24. Bölümüyle birlikte Cumartesi akşamı Fox TV’de olacak. Detaylar haberimizin devamında…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Nisan Cumartesi

Kalbimdeki Deniz 24. Bölümüyle birlikte kaldığı yerden devam ederken akıllara gelen ilk soru Mirat’ın akıbetinin ne olacağı yönünde. Mirat ölecek mi?

Dizinin yeni bölümünde, Diyar, Hülya’nın gerçek yüzünü ve Deniz’e yaptıklarını öğrenecek. Mustafa, Ece’den almış olduğu cesaretle birlikte annesinin karşısına çıkacak. Fox TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz’in 24. Bölümü tüm detayları ile birlikte 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de sizleri bekliyor. Şimdi yeni bölüme ait detaylarla devam ediyoruz!

FOX YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kalbimdeki Deniz’in 24. Bölümünde Artun, Mirat’ın kazanın ardından sağ kurtulmasının ardından ilk planını tekrar uygulamaya karar vermiştir. Hülya, Mirat’a yapılan suikastı ve Emin cinayetinin ardında olan kişinin Artun olduğunu Artun’un yüzüne vursa da Artun, Hülya tarafından yapılan hiçbir suçlamayı kabul etmemiştir. Serdem ve Diyar arasındaki aşkı anlayan Fikriye, boşboğazlık etmeye devam eder ve ortalığı birbirine karıştırır. Suriyeli kayıp bir çocuk annesine kavuşturulurken Ece de bu vesile ile Mustafa’nın annesiyle tanışmış olur.

Haberin Devamı

Nejat ve Hülya boşanmaya karar vermiştir. Nejat, Deniz’in doktor arkadaşı olan Emine ile tanışır ve iyi bir şekilde anlaşırlar. Hülya ise bundan rahatsız olsa da Mirat’a olan ilgisini artık açık bir şekilde ortaya koymaya başlamıştır. Figen’in Ferhat ile nişanlanmasının ardından iki arkadaşın arasını gererken, Ece yeni okulunda giderek yalnız bir hale gelmektedir. Ece okulunda oldukça zor ve sıkıntılı zamanlar geçirmeye başlamıştır. Diyar, Hülya’nın gerçek yüzünü ve Deniz’e yaptığı her şeyi öğrenmiştir. Mustafa ise Ece’den aldığı tüm cesaretle birlikte annesinin karşısına çıkmaya karar vermiştir. Yeni bölümde Kalbimdeki Deniz dizisini yine birçok heyecan dolu sahne beklemektedir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kalbimdeki Deniz dizisinin geçtiğimiz bölümünde Mirat’ın ölüp ölmeyeceği herkesi korku ve endişeye sokmuştur.

Deniz’in neyi ne kadar öğrendiği konusunda kesin bir fikre sahip olmayan Hülya, son anda saklamış olduğu tüm gerçeklerin ortaya çıkmasından kurtulmayı başarmıştır. Bu esnada Mira ile olan güven sorunlarını ortadan kaldırmak üzere yeni bir adım atar. Bu olay ise Artun ile Mirat’ı bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Böylece büyük yüzleşme yaşanmıştır. Deniz’e olan ilgisini açık bir dil ile ifade eden Artun, Mirat’ın içinde oldukça büyük bir huzursuzluğa yol açmıştır.

Haberin Devamı

Hülya, Nejat’tan duymuş olduğu bir haber ile oldukça telaşlı bir şekilde arabasını sürerken, Suriyeli bir kız çocuğuna çarpmıştır. Kazanın ardından tedavisini üstlenir ve onunla ilgilenir. Böylece derinlerde hissettiği çocuk özlemi tekrar ortaya çıkmıştır. Turgut’un gelmesiyle birlikte Figen tarafında Ferhat ile ilişkisini öğrenip panik dolu anların yaşanmasına sebep olacaktır. Diyar’ın telefon konuşmasına şahit olan Deniz ise onun bir ilişkisi olduğundan artık tamamen emindir. Serdem ve Diyar, bir arada yakalanır. Mirat’ı ise yeni bir sürpriz beklemektedir. Mirat, ölüm ile burun buruna gelecektir.

Haberin Devamı