Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 eylül Cuma

8 eylül Cuma tarihli fox TV yayın akışı, sevilen haber spikeri İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla yayınlanacak Çalar Saat adlı haber programı ile başlayacak. Daha sonra İnadına Aşk ve Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter yayınlanacak olan sabah kuşağında, Her Şey Gerçek ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ardından akşam kuşağı başlayacak. Akşam kuşağında ise saat 20.00’de sevilen dizi Şevkat Yerimdar’ı yeni bölümü ile izleyebileceksiniz.

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 eylül Cuma

İsmail Küçükkaya’nn sunumuyla Fox TV ekranlarına gelecek olan Çalar Saat adlı program, Fox TV’nin 8 eylül tarihindeki yayın akışındaki ilk programı olacak. Çalar Saat, son yılların en sevilen sabah haberi programı olarak göze çarpıyor. Bunda, İsmail Küçükkaya’nın kendine has haber sunuculuğu ve izleyici ile interaktif iletişimde olunmasının büyük payı var. Gündem ile ilgili son haberleri almak için en ilgi çekici alternatif olarak Çalar Saat gözüküyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Çalar Saat’in ekranlara gelmesinin ardından, Fox TV’nin sevilen dizilerinden İnadına Aşk sabah kuşağında yayınlanıyor olacak. Dizide, başarılı oyuncu Özge Özberk ve ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, başrolleri paylaşıyor. Dizinin konusu ise, terk edilip iki çocuğu ile baş başa kalan Deniz (Özge Özberk)’inn Mirat (Kutsi) ile tanıştıktan sonra ona aşık olması ve iki karakterin de değişen hayatları.

10.30’da ise, Fox TV’nin sevilen ve izleyicilerin ilgiyle takip ettiği program Kaybolan Çiçekler ekranlarda olacak. İnci Ertuğrul’un sunucusu olduğu programda, ailelerin canını yakan dramlar, kayıp vakaları ve birçok cinayet aydınlığa kavuşuyor. Kaybolan Çiçekler’i canlı olarak izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

13.30’da ise bir başka sevilen gündüz kuşağı programı Sen İste Yeter, yine canlı olarak Fox TV’de izleyici karşısında olacak. Programın sunuculuğunu ise, ünlü ve başarılı oyuncu ve sunucu Hande Ataizi yapıyor. Programda, konuklar birbirinden farklı birçok hayallerinin gerçekleşmesi için başvuru yapıyor. Hande Ataizi ise bütün konuklarının hayallerini birer birer gerçekleştirmeye çalışıyor. Programda, bu anlatılanlar dışında da birçok sürpriz mevcut.

Ana haberden hemen önce saat 16.15’te ekrana gelecek Her Şey Gerçek adlı programda ise, kriminal birçok vaka masaya yatırılarak enine boyuna araştırılacak. Programın sunucusu ise Seda Akgül.

19.00’da ise, Türkiye’nin reyting rekorları kıran haber programı, ünlü spiker Fatih Portakal’ın sunumuyla ekranlarda olacak. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, özellikle Fatih Portakal’ın kendine has yorumladığı haberler ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da akşam kuşağında ise, başrolünde Özgürcan Çevik’in oynadığı sevilen dizi Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünü izleyebilirsiniz.