Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe

30 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasını öğrenmek istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Siyaset, sağlık, aktüel, spor, yaşam ve ekonomi gibi daha pek çok dalda ele alınan konu başlıkları ile tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise Bizim Hikaye” adlı renklli dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevenlerinin vazgeçilmez Perşembe klasiğinde yine farklı olaylar ve gelişmeler ekranlardaki yerini alıyor. Shameless adlı diziden uyarlanan aile dizisinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bültenden haber dünyasına ait pek çok gelişmeleri takip edebilirsiniz. Hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Yıllar boyu izi sürülmeyen kayıp dosyaları detaylı şekilde ele alınıp çözülmeye devam ediyor ve tüm olaylar gerçeklerle yüzleştiriliyor. Seyrederken boğazının düğüm düğüm olduğunu hissedeceğiniz sürükleyici program ile güne başlayabilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Stil Avcıları” adlı moda programı ekranlara geçecek. Yepyeni bölümü ile yayına geçen yarışma programında stilleri ile jüri karşısına geçen birbirinden başarılı yarışmacıların giyim ve kuşamlarını seyredebileceksiniz. Jüri koltuğunda Uğurkan Serez, Hakan Akkaya ve Demet Şener bulunan renkli programı her hafta içi saat 12:45’de izleyerek gün ortanızı daha renkli ve eğlence hale getirebilirsiniz. 15:00’ı gösterdiğinde “Mehmet Özer ile Mutfakta” adlı yemek programı başlayacak. Birbirinden enfes lezzetlerin pişirilerek ikrama hazırlandığı programda üstelik lezzetlere dair ayrıntılı tüyolar ve püf noktaları da veriliyor. Damak tadınıza hitap eden lezzetleri tarif defterlerinize not ederek mutfaklarınızda dilediğiniz zaman deneyimleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

10:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı mahalle dizisi ile yayın akışı devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte başlayan tekrarlarını takip edebilirsiniz. 17:00’da “Komşular” adlı yerli dizi ile sevenlerinin karşısında olacak. Hemen ardından da saat 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” ekranlara dahil oluyor. Haberin nabzını yoklayan tüm gelişmeleri ekranlarınızdan objektif ve çarpıcı konu başlıkları ile takip edebileceksiniz.

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı renkli dizi ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Dizinin yeni bölümünü seyrederek Perşembe akşamınızı daha hareketli ve keyifli hale getirebilirsiniz. 23:30’da “Bir İçeri Bir Dışarı” adlı yarışma programının yeni bölümü sizlerle…

Gece kuşağında da dizilerin ve programların tekrar bölümleri göze çarpıyor. Saat 00:45’de “Kadın” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından da 02:45’de “Komşular” adlı sevilen sıcak dizinin tekrarı başlayacak. 03:45’de “Nerdesin Birader”, 05:45’de ise “İnadına Aşk” adlı iki dizinin tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı