Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 29 Temmuz Cumartesi

Fox TV yayın akışı 29 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu programıyla başlıyor. Hemen ardından yayın akışı 10 Numara 5 Yıldız programıyla devam ediyor. Yayın akışının devamında İnadına Aşk dizisi yayınlanıyor. Ardından Saatli İlker Ayrık Takvimi programının yeni bölümü ekrana geliyor. Akşam kuşağında ise önce Şevkat Yerimdar yayına giriyor. Şevkat Yerimdar’ın hemen ardından da İlk Buluşma eğlence programı yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Fox TV 29 Temmuz Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 29 Temmuz Cumartesi

Fox TV 29 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu programıyla güne başlıyor. Çalar Saat Hafta sonu programında hafta boyunca neler yaşanmış en ince ayrıntısına kadar inceleniyor. Çalar Saat Hafta sonu programının hemen ardından 10 Numara 5 Yıldız programı ekrana geliyor. İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız programında eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. 10 Numara 5 Yıldız’dan sonra ekrana Gönül Hırsızı geliyor. Eski bir film olan Gönül Hırsızı’ı ile maziye dönebilirsiniz. Ardından İnadına Aşk dizisi tekrar bölümüyle beraber Fox TV ekranlarına geliyor. Bu bölümde Toprak’ın yapacakları herkesi çok şaşırtıyor!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

16.00’da İlker Ayrık Takvimi Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan İlker Ayrık Takvimi programında birbirinden farklı canlandırmalar ile eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. İlker Ayrık Takvimi biter bitmez, Deli Gönül yerli dizisi yayınlanıyor. Sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Deli Gönül 16.15’te Fox Tv’de! Deli Gönül’ün ardından ekrana FOX Ana Haber Hafta Sonu programı geliyor. Sıcak gelişmeler, gündeme dair tüm haberler hafta sonunda FOX Ana Haber Hafta Sonu programında ekrana geliyor.

Haberin Devamı

20.00’da sevilen dizi Şevkat Yerimdar Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Şevkat özgür ruhlu ve nasıl yaşayacağını hiç düşünmeden hayatını süren bir karakter. Bu özellikleri bazen kötü bazen de iyi sonuçlara sebep oluyor. Bakalım bu bölümde Şevkat’in başına neler geliyor. Şevkat Yerimdar dizisi bittikten hemen sonra da ekranlara yeni bölümü merakla beklenen İlk Buluşma programı geliyor. İlk Buluşma’da yapılan şakalar program içerisindeki kişileri zor durumlara soksa da seyirciler bir o kadar çok eğleniyor.

02.00’da Deli Gönül yerli dizisi tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Deli Gönül’ün ardından sırasıyla No: 309, Aşk Yeniden dizilerinin tekrar bölümleri Fox TV ekranlarına geliyor.