Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe

25 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten ile güne başlangıcını yapacak. Haber dünyasının en sıcak gelişmelerini ve gündeme bomba gibi düşen olaylarını sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızda başlayacak olan bu haber bülteninden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü yer alacak. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü izlerken, şaşırtıcı kareler karşısında hayrete düşecek ve yer yer de heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe

Sabah ilk olarak 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten sizlerle. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama, trafikten hava durumuna, piyasadan spora kadar daha aklınıza gelebilecek pek çok konu içeriğine dair ele alınan haberleri inceleyebileceksiniz. Hemen arkasından 10:00’da “Sizi Böyle Alalım” adlı yemek programı başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara merhaba diyen program, Pınar Altuğ’un sunumuyla daha renkli ve keyifli şekilde geçiyor. Birbirinden leziz ve birbirinden sağlıklı yemek tariflerini seyrederek hemen kendinizi mutfağa atmak ve bu lezzetleri bir bir denemek isteyeceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Kadın” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Dram ağırlıklı diziyi seyrederek sabahınızı daha hareketli ve keyif dolu hale getirebilirsiniz. 13:15’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrarı sizlerle oluyor. Bu dizinin bitiminden sonra da 16:30’da “Bizim Hikaye” adlı bir başka dizinin tekrarı yayın akışında yerini alıyor. Gün ortasında diziye doymak ve keyif dolu anlara tanıklık etmek istiyorsanız FOX ekranlarınızdaki yerinizi alın.

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı haber bülteni yayın akışına başlıyor. Gündemin tüm güncel gelişmelerini; tarafsız, objektif ve ayrıntılı şekilde ekranlarınız karşısından seyredebileceksiniz. Hem dünya üzerinde gelişen hem de Türkiye’yi yakından ilgilendiren tüm gelişmeler ekranlarınızı dolduracak. Ardından 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Her kesiti heyecan ve macera dolu olan yeni bölümü izlerken adeta ekranlarınız karşısına kilitlenecek ve dizinin hiç bitmesini istemeyeceksiniz.

Gece kuşağında ise 23:45’de “Kadın” adlı dizi tekrarıyla bir kez daha ekranlara dahil oluyor ve hayran kitlesini FOX ekranlarına çekiyor. 02:30’da “Kalbimdeki Deniz”, 05:15’de ise “NO:309” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.