Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 23 Temmuz Pazar

Fox TV yayın akışı 23 Temmuz Pazar gününde sabah erken saatlerde Çalar Saat Hafta Sonu programıyla güne başlıyor. Çalar Saat Hafta Sonu programının ardından eğlenceli dizi Şevkat Yerimdar ile yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağında ise merakla beklenen 10 Numara 5 Yıldız programı ilk bölümüyle ekrana geliyor. 10 Numara 5 Yıldız’dan sonra da başka bir eğlence programı olan İlk Buluşma Fox ekranlarında! Fox TV 23 Temmuz Pazar günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 23 Temmuz Pazar

Fox TV 23 Temmuz Pazar günü yayın akışı 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu ile güne merhaba diyor. Programda güncel haberlere yer verilerek gündemin nabzı tutuluyor. Çalar Saat’in ardından sevilen eğlence dizisi Şevkat Yerimdar tekrar bölümü ile yayınlanıyor. 13.45’te ise tam anlamıyla bir aşk dizisi olan İnadına Aşk dizisinin tekrar bölümü Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Aşka dair her şeyin içerisinde barındıran İnadına Aşk dizisi tekrar bölümleriyle de oldukça ilgi görüyor

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15.55’te İlker Ayrık’ın sunumuyla Saatli İlker Ayrık Takvimi yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Geçmiş tarihlerden bildiğimiz Saatli Maarif Takvimi isimli program İlker Ayrıkla beraber tekrar hayata geçiyor. Saatli İlker Ayrık Takvimi programının ardından romantik komedi türünde No:309 dizisi ekranlarda olacak. No:309 boyunca inişli çıkışlı aşk hayatları ve yaşanan farklı olaylar komik bir şekilde anlatılıyor. Tekrar bölümü yayınlanacak olan diziyi Fox TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

19.00’da FOX Ana Haber Hafta Sonu canlı bir şekilde yayınlanıyor. FOX Ana Haber Haftasonu’nda Dünyadan ve Türkiye’den en güncel haberler sunuluyor. Ardından saat 20.00’da merakla beklenen ve ilk bölümü yayınlanacak olan 10 Numara 5 Yıldız programı geliyor. 10 Numara 5 Yıldız’da birbirinden farklı yaşlarda çocuklar hünerlerini sergiliyorlar. Aynı zamanda ortaya çıkan eğlenceli dakikalar da izlemeye değer, Çocukların en komik anlarının yer aldığı 10 Numara 5 Yıldız Fox TV ekranlarında!

22.15’te kahkaha tufanına tutulacağınız İlk Buluşma programı Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği programda beklenmedik anda yapılan şakalar ile adeta gülmeye doyacaksınız. İlk Buluşma programının yeni bölümünden sonra ilk bölümü yayınlanmış olan 10 Numara 5 Yıldız programının tekrarını Fox TV’de izleyebilirsiniz.

02.15’ten yayın akışının kapanışına kadar ise No:309, Çoban Yıldızı, Aşk Yeniden dizilerinin tekrar bölümleri Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Tekrar bölümleri yayınlanacak olan dizilerin kaçırdığınız bölümlerini izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı