Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Kasım Perşembe

23 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışını başlatıyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte yayın akışına başlayan kanalda, haberleri izleyerek güne merhaba diyebilirsiniz. Siyaset, aktüel, spor, hava durumu, ekonomi, yaşam ve sağlık gibi daha aklınıza gelebilecek pek çok konu başlıklarına dair gelişmeleri yakından takip edebiirsiniz. Akşam kuşağında ise “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranları renklendiriyor. Küçük mahallede ve aile içinde yaşananlar sizleri yine ekranlarınız karşısında kilitli bırakacak. Eğer seyretmeyi seviyorsanız yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Kasım Perşembe

Sabahın ilk ışıkları ile başlayan “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile gündemden haberdar olabilirsiniz. Ardından saat 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza dahil olacak. Kaybolmuş ve izine uzun yıllardır rastlanılmamış pek çok kayıp dosyası…. Programın güçlü muhabir kadrosu tüm olayları yine yakından takibe alıp çözmeye çalışacak. Hüzün ve heyecan dolu kesitlere yine hazır olun…

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Stil Avcıları” adlı moda programı sizlerle oluyor. Gün ortasında ekranlarınız karşısına gelen programı seyrederken hem heyecan dolu saat geçirebilecek hem de yeni trendler hakkında bilgi edinebileceksiniz. 15:15’de “Mehmet Özer ile Mutfakta” adlı yemek programı ile yemek saati başlıyor. Farklı lezzetlerin pişirildiği programı seyrederken hem keyifli vakitler geçirebilir hem de daha önce tatmadığınız farklı lezzetleri öğrenebilme şansı elde edebilirsiniz.

16:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyemediyseniz mutlaka ekranlarınız karşısına geçin. Daha sonra 17:00’da “Komşular” adlı sıcak ve samimi dizinin tekrarı sizlerle olacak. Hemen ardından ise “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” ekranlarınıza yansıyor. Akşam kuşağını başlatan haber bülteninde gündemin en çok konuşan olaylarını ve konularını görebilirsiniz. Çarpıcı konu başlıkları ile ele alınan bülteni seyretmeyi sakın unutmayın.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizi ekranlarınızda gelecek. Dizinin bitiminden hemen sonra 23:15’de “Bir İçeri Bir Dışarı” adlı program sizlerle… Gece kuşağında ise yerli dizilerin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. 00:30’da “Kadın” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 02:45’de “Komşular” ekranlarınıza geliyor. Ardından 03:45’de “Stil Avcıları” adlı moda programının, 05:30’da ise “İnadına Aşk” adlı yerli dizinin tekrarı yayında yerini alıyor.