Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ekim Pazartesi

Fox TV yayın akışı 2 Ekim Pazartesi günü İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Memet Özer ile Mutfakta programı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yayın akışının devamında ise sabah kuşağının vazgeçilmez programından Kaybolan Çiçekler canlı olarak yayın akışına giriyor. Kaybolan Çiçekler’den sonra yerli dizi Kayıtdışı yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından eğlenceli dizi Şevkat Yerimdar Fox TV ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağı da Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programının canlı yayınıyla başlıyor. Ana haber programı bittikten sonra da Kayıtdışı dizisinin yeni bölümü yayınlanıyor. Kayıtdışı dizisinden sonra ise Milyonluk Resim programı yayın akışına giriyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise yerli dizilerin kaçırdığınız tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. Fox TV 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ekim Pazartesi

Fox TV 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışı 07.15’te İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Sabahın erken saatlerinde izleyicileri ekran başına kilitleyen bu programı sakın kaçırmayın! Çalar Saat programından sonra da Memet Özer ile Mutfakta programının yeni bölümü yayınlanıyor. Usta şef Memet Özer eşliğinde ilerleyen programda birbirinden lezzetli ve pratik yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Memet Özer ile Mutfakta 10.00’da Fox TV’de!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.45’te Kaybolan Çiçekler programı yayın akışında yerini alıyor. Kaybolan Çiçekler programında ailelerini uzun zamandır göremeyen çocuklar, ailelerine kavuşturuluyor. Bu süreçte birbirinden esrarengiz olaylar gün yüzüne çıkıyor. Kaybolan Çiçekler 10.45’te canlı yayınıyla Fox TV’de! Ardından henüz yeni başlayan dizilerden Kayıtdışı’nın tekrar bölümü 13.30’da yayınlanıyor.

17.00’da ekranların komedi dizisi Şevkat Yerimdar’ın tekrar bölümü yayınlanıyor. Birbirinden farklı eğlenceli olayların geliştiği dizinin bu bölümünde bakalım Şevkat’i neler bekliyor? Şevkat Yerimdar yerli dizisi bittikten hemen sonra akşam kuşağının açılışı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber programıyla yapılıyor. Türkiye ve dünyadan güncel haberlerin Fatih Portakal’ın sunumuyla aktarıldığı program 19.00’da Fox Tv ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Kayıtdışı yerli dizisinin yeni bölümü yayın akışına giriyor. Her bölümünde aksiyonun hız kesmeden devam ettiği dizinin bu bölümünde de farklı suçlar birbirini izliyor. Kayıtdışı’nın yeni bölümünün ardından Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim programı ekrana geliyor.

01.30’da Bizim Hikaye henüz ilk bölümleri yeni yayınlanan dizinin tekrar bölümü kaçıranlar için Fox’ta! Yayın akışının gece saatlerinde ise İnadına Aşk ve No:309 dizilerinin tekrar bölümlerini bulabilirsiniz.