Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 19 Kasım Pazar

19 Kasım Pazar günü FOX TV, sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan gelişmeler, en çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınız karşısına geçecek. Sabaha güzel bir başlangıç yapmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Polisiye olayların ardı arkası kesilmeden devam ettirildiği yayında yine merakınızı diri tutacak pek çok olay yaşanıyor. Hafta sonunu iple çekenlerdenseniz mutlaka ekranlarınız başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 19 Kasım Pazar

Sabahın ilk ışıkları ile “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile karşı karşıya kalacaksınız. Dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen tüm siyasi, sosyal, ekonomik ve sağlık haberlerini FOX ekranlarınızdan seyredebilir ve gündem hakkındaki tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabilirsiniz. Saatler 10:45’i gösterdiğinde “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Küçük mahallede ve ailede gelişen olaylar karşısında bazen hüzün dolu anlar yaşayacak bazen de komedi dolu anlara tanıklık edeceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı programda sağlık, diyet, spor, yaşam, alışveriş gibi daha aklınıza gelebilecek envai çeşit konular ele alınıyor. Güncel verilerle ve gelişmelerle desteklenen canlı yayın programında yaşama dair olan tüm haberleri sohbet havasında öğrenebilme fırsatı yakalayacaksınız. Saat 15:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza gelecek. Sevenlerinin karşısına bir kez daha çıkan bölümde yine komedi dolu anlar sizleri bekliyor. Ankara’lı olan ve mahalle delikanlısı olarak bilinen Şevkat’in kesitleri karşısında eğlenceye doyacaksınız.

Haberin Devamı

19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” canlı yayına geçecek. Dünya gündemine oturan tüm gelişmeleri akşam kuşağında ekranlarınız karşısından öğrenebilir ve dolu dolu güzel bir haber saati geçirebilirsiniz. 20:00’da” Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Gerilim, mücadele ve aksiyon dolu kesitler ile güzel bir akşama hazır olun.

00:15’de “İlk Buluşma” adlı kamera şakasının yapıldığı komik bir program ekranlara gelecek. 01:30’da “Nerdesin Bilader” dizisinin tekrarı yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından 03:45’de “Rüzgarın Kalbi” dizisinin, saat 05:45’de ise No:309 adlı dizinin tekrarı sevenlerinin karşısına geçiyor.