Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe

17 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan FOX TV yayın akışı, ilk olarak 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile sizleri karşılayacak. Sabahın erken saatlerinde başlayacak olan bülten ile sağlık, siyaset, hava durumu, tarih ve genel kültür tüm konu alanlarına özgü gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında saatler 20:00’a geldiğinde “Bizim Hikaye” adlı eğlence dolu dizinin yepyeni bölümü yayın akışında göze çarpıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken hem sürükleyici bir akşam yaşayabilecek hem de bilmediğiniz pek çok gelişmeye şahit olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgiye erişmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:15’de başlayacak olan “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten karşınıza çıkacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve tarih gibi daha farklı konu alanlarına ait gelişmelere ulaşabilirsiniz. 10:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha renkli ve eğlenceli bir atmosfere bürüyebilirsiniz

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı lezzet dolu yemek tariflerinin hazırlandığı canlı yayın programı karşınızda yerini alacak. Pınar Altuğ tarafından sunulan program lezzetli, bol çeşitli ve pratik tarifler öğrenerek mutfaklarınızda daha keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

13:45’de “Adı:Zehra” adlı sürükleyici dizinin tekrar bölümü sizleri selamlıyor. Ekranların bu sevilen dizisi ile gün ortanıza heyecan ve renklilik katabilirsiniz. Ardından 16:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Gün ortasında dizi keyfi yapmayı tercih ederseniz bu iki diziyi izlemeyi değerlendirmeyi unutmayın. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlayacak. Bülteni izlerken sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar pek çok konu alanları hakkında bilgiler edinebilme şansınız bulunuyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümü ile harikalar dolu bir akşam sizleri bekliyor. 00:15’de “Milyonluk Resim” adlı yarışma programı yayın akışına başlıyor.. 01:30’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı dini yayın sevenlerinin karşısında yerini alıyor. Dini anlamda pek çok merak ettiğiniz konuları bu Ramazan Ayı’na özel olarak ele alınan canlı yayın programından detaylıca öğrenebilirsiniz. 04:00’da “Adı: Zehra” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. 05:00’da ise “Kadın” adlı dizinin tekrarını bir kez daha izleyebilirsiniz.