Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar

17 Haziran Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, emlak, hava durumu ve spor konu başlıklarına ait sıcak gelişmeleri izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Babası” adlı yerli sinema filmi ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu kesitleri ile tüm hayranlarını güldürmeyi başaran filmi sevdiklerinizle birlikte seyrederek keyif dolu bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını seyretmeyi unutmayın.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar

Sabah saatlerinde 08:30’da başlayan “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlayacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. 11:15’de “Yaparsın Aşkım” adlı renkli yarışma programı sizlerle buluşuyor. Ekranları renkli ve eğlence dolu hale getiren yarışma ile güzel bir bayram sabahı geçirebilirsiniz. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Programı seyrederken tarihten genel kültüre, politikadan emlak sektörüne kadar farklı alanlarda yeni bilgiler edinebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Heyecanlı ve renkli anlar vaat eden dizi, mükemmel bir gün ortası geçirmenize yardımcı oluyor. Nefes kesen son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. 19:00’da “FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Ekranlara geçen akşam bülteninden siyaset, yaşam, hava durumu, spor ve emlak konu başlıklarına ait tüm gelişmeleri inceleyebileceksiniz. Gündeme dair tüm gelişmeler detayları ile karşınızda olacak. 20:00’da “Babası” adlı komedi dolu sinema filmi ekranlara dahil olacak. Ekranları renklendiren eğlenceli film ile güzel bir akşam keyfi yapabileceksiniz.

Haberin Devamı

22:45’de “Benim Babam Bir Melek” adlı sinema filmi yayına dahil olacak. Sinema keyfi yapmayı seviyorsanız bu mükemmel yapıtı sakın seyretmeyi unutmayın. Gece kuşağında eski dizilerin ve filmlerin tekrar bölümleri ekranlara geçecek. 02:00’da “Babası” adlı filmin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi dolu kesitleri ile yayına başlayan film, tüm hayranlarını bir kez daha mutlu edecek. Hemen ardından saat 04:45’de ise “Benim Babam Bir Melek” adlı filmin tekrar bölümü yayına geçiyor.