Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar

13 Mayıs Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Hafta sonuna özel olarak yayına başlayan programdan sağlık, siyaset, politika, yaşam ve tarih gibi daha pek çok konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenleri ekranlar karşısına toplayan diziyi sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar

Sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Bülteni izlerken sağlık, siyaset, emlak, piyasa ve yaşam gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri takip edebileceksiniz. Ardından 11:15’de “Kadın” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Dizinin son bölümü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı programın yeni bölümü yayına geçecek. Hafta sonuna özel olarak yayına geçen programda sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. FOX ekranlarının sevilen dizisi ile mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz. Keyifli anlar vaat eden dizinin hemen ardından 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı haber bülteni ekranlar karşısına geçiyor. Hafta sonuna özel olarak yayına geçen bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, emlak, politika ve hava durumu gibi daha pek çok konu alanı hakkında bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Her anında farklı polisiye olayların işlendiği dizide yine farklı olayların gelişimine tanık olabilirsiniz. Sevilen dizinin yeni bölümü ile ekranların başına kilitli kalacaksınız. Gece kuşağında ise ekranların yeni dizileri, sevilen filmleri yayın akışında yerini alıyor. Sabahlamayı düşünüyorsanız gece yayına geçen dizi ve filmleri keyif içinde seyredebilirsiniz. 00:15’de “Yasak Elma” adlı dizinin tekrarı yayında göze çarpıyor. Ekranların yeni yüzü olan dizi, tüm hayranlarını bir kez daha ekran başına çekiyor. 02:45’de “Kılıç Kardeşliği” adlı yabancı sinema filmi ekranları renklendirecek. 04:30’da ise “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız.