Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe

12 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile yayına geçecek. Haber dünyasının en güncel gelişmelerini, ayrıntıları ile bu sabah bülteninden analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Hareketli kesitleri ile tüm sevenlerini ekranları karşısına çıkaran diziyi izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe

Sabah ilk olarak 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlara dahil olacak. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeler, en detaylı konu başlıkları ile karşısınıza çıkacak. Ardından 10:00’da “Adı:Zehra” adlı sevilen sürükleyici dizinin tekrar bölümü başlıyor. Heyecan dolu bir sabaha başlamak isterseniz bu diziyi sakın kaçırmayın. Saatler 12:45’e geldiğinde, “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program başlayacak. Pınar Altuğ’un sunduğu programdan damak zevkinize uygun birbirinden seçkin tarifler öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıklı, lezzetli ve bol çeşitli tarifler ile mutfaklarınız ve sofralarınız çok daha renkli hale gelecek.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. FOX ekranlarının fenomen dizisi, tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına toplayacak. Gündüz kuşağında başlayan sevilen dizi ile mükemmel bir gün geçirebileceksiniz. 16:30’da “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Kahvenizi yudumlarken seyredebileceğiniz dizi heyecan dolu bir gün ortası geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, hava durumundan spora kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri tek tek bu bültenden analiz edebileceksiniz. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayında olacak. Komedi dolu kesitleri ile güldürmeyi başaran renkli dizi, mükemmel bir perşembe akşamı geçirmenizi mümkün kılıyor.

Gece kuşağında sevilen dizilerin, filmlerin ve TV programlarının tekrarlarını takip edebileceksiniz. 00:15’de “Biz Mucize Olsun” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 03:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. 05:15’de ise “No:309” adlı dizinin tekrarını seyrederek heyecan ve keyif dolu bir gece geçirebilirsiniz.