Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe

1 Şubat Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah haberleri ile güne başlangıcını yapıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve gündemi sarsan olaylarını sabahın erken saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı heyecan ve macera dolu dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz. Bazen hüzünlediren bazen ağlatan bazen de güldüren bir bölüm daha sizinle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe

Sabah ilk olarak 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarınızda yerini alacak. Haber dünyasına özgü gelişmelerin ayrıntılarını ekranlarınızdan seyrederek öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Ardından 10:00’da “Sizi Böyle Alalım” adlı yemek programı sizinle birlikte olacak. Pınar Altuğ’n sunumu ile ekranları renklendiren programda, birbirinden enfes, lezzetli, sağlıklı ve besleyici yemek tarifleri ile karşılaşabileceksiniz. Hoş sohbetler eşliğinde yapılan tarifleri hemen not edebilir ve dilediğiniz zaman mutfaklarınızda hazırlayabilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Kadın” adlı yerli dizi yepyeni bölümü ile hayranlarının karşısında yer alacak. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız bu tekrarlarını hafta içi takip edebilir ve aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. 13:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 16:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar geliyor. Gün ortasında dizi keyfi yapmayı sevenlerdenseniz FOX TV’de yayınlanan bu muhteşem dizilerle güzel anlar geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı bülten ile akşam haberleri başlıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, spor ve hava durumu gibi daha pek çok alanı ilgilendiren güncel gelişmeler, tek tek ekranlarınıza geliyor. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sevilen fenomen dizinin yepyeni bölümü yayın akışındaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir akşam geçirebilecek ve adeta saatlerin nasıl geçtiğine inanamayacaksınız.

Gece kuşağında ise yine güzel dizilerin tekrarları ile yayın akışı devam ediyor. Öncelikle 00:00’da “Kadın” adlı yerli dizinin tekrarı ile karşılaşabilirsiniz. Dramatik bir yaşam öyküsünü gözler önüne seren dizi ile gecenizi daha hareketli ve heyecanlı hale getirebileceksiniz. Daha sonra 02:30’da “Kalbimdeki Deniz” adlı sevilen başka bir dizi daha ekranlara geliyor. Hemen ardından da 05:15’de “No:309” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı