Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı

Fox TV yayın akışı 8 Ağustos Salı günü Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programlarının canlı yayınıyla devam ediyor. Akşam kuşağının başlangıcında ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber bülteni canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Ana haberden sonra Badem Şekeri TV’de ilk kez Fox’ta! Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde ise Milyonluk Resim programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Fox TV 8 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  8 Ağustos Salı

07.15’te Fox TV yayın akışı Çalar Saat programıyla güne başlıyor. Sabah haber programlarından olan Çalar Saat’te en güncel haberleri bulabilirsiniz. Çalar Saat programından sonra ekrana Fox TV dizilerinden İnadına Aşk dizisi geliyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için İnadına Aşk 10.00’da Fox TV ekranlarında!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da Kaybolan Çiçekler programı canlı yayınıyla Fox ekranlarına geliyor. Kaybolan Çiçekler İnci Ertuğrul’un sunumuyla yayınlanıyor. Program bir avukat ve psikolog yardımıyla ilerliyor. Programın amacı ise kaybolan çocukları aileleriyle buluşturmak. Ailelerin sorunları psikolojik ve hukuki yollar ile çözülerek çocukları ailelerine kavuşturuluyor. Ardından Sen İste Yeter programı canlı olarak yayın akışına giriyor. Hande Ateizi’nin sunumuyla gerçekleşiyor. Sen İste Yeter’in bu bölümünde bakalım neler olacak?

16.15’te Ne Seninle Ne Sensiz programı canlı yayınıyla Fox TV ekranlarında yerini alıyor. Program Seda Akgül’ün sunumuyla yayınlanıyor. Seda Akgül ile beraber Psikiyatr Dr. Ümit Yazman, Uzman Danışman, Avukat Feyza Altun yorumcu olarak programa katılmaktadırlar. Programda evlilik sorunları ve mutlu evlilik nasıl olur tüyoları konu alınıyor. Eğer evliliğinizde sıkıntılar yaşıyorsanız Ne Seninle Ne Sensiz programını sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

19.00’da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber başlıyor. Gündemde olup biten ne varsa FOX Ana Haber aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Ana Haber bittikten sonra da TV’de ilk kez yayınlanacak olan yerli sinema filmi Badem Şekeri ekrana geliyor. Filmde uzmanlığını yeni tamamlayan bir kişinin doktor olarka hizmete başladıktan sonra başına gelecekler konu alınmaktadır. Doktor Mehmet’in aşka kapılarak başına gelen binbir türlü olayı anlatan Badem Şekeri 20.00’da TV’de ilk kez Fox TV’de!

22.15’te Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim yayına giriyor. Yeni bölümüyle yayınlanacak olan yarışma programında görsel hafızası kuvvetli olan yarışmacıları eğlenceli dakikalar bekliyor. Milyonluk Resim yarışma programının hemen ardından ekrana Badem Şekeri filminin tekrarı gelmektedir. Badem Şekeri’nin tekrarından sonra da sabah kuşağında yer alan Ne Seninle Ne Sensiz programı tekrar bölümüyle yayınlanacaktır. Son olarak Fox TV dizilerinden Aşk Yeniden’in tekrar bölümü yayında olacak.

Haberin Devamı