Gazete Vatan Logo
Magazin Filmde oynamak için zayıfladım!

Filmde oynamak için zayıfladım!

Üç ayda 15 kilo veren İdo Tatlıses, sağlık dışında zayıflama sebebini açıkladı. Tatlıses, “Bir filmde yer alacağım. Filmde çelimsiz, hastalıklı birisini oynamam gerekiyor” dedi

Filmde oynamak için zayıfladım!

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, “Mertçe Sohbetler”in konuğu oldu. 3 ayda 15 kilo verdiğini söyleyen İdo, “Giydiklerimle kendimi hep saklıyordum. Böyle daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum. Bir de aslında bir filmde yer alacağım. Filmde çelimsiz, hastalıklı birisini oynamam gerekiyor. Bu kadar fazla kilo vermemin sebebi aslında bu… Oyunculuk dersleri de almaya başladım” dedi. Özel hayatına dair de açıklamalarda bulunan İdo, “Bende annemin genleri ağır basıyor. İyi ki bende babamın çapkınlık genleri yok. Ben tek eşli bir adamım. Çok eşliliğe ve aldatmalara karşıyım. Bunu babama da söyledim. Güzel giden bir ilişkim var. Evliliğe gider mi bilmiyorum ama şu an çok güzel her şey… Özellikle genç yaşta baba olmak istiyorum. Nikahsız çocuk sahibi olmakta da sorun görmüyorum. Sevdikten sonra her şey nikah değil” diye konuştu.

İntikam duygum olmadı

Herkes gibi babası İbrahim Tatlıses’in albüm yapmasını beklediğini ifade eden İdo, “Babam müziği bırakmadı. Hatta yazdığı şarkılar var. Ben de herkes gibi onun albüm yapmasını bekliyorum” dedi. İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırı hatırlatılması üzerine “Babama yapılan saldırı sonrası, intikam duygum oluşmadı. Ben insanları seviyorum ve kimseye zarar veremem. İlahi adalete inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı