Gazete Vatan Logo

Fikirtepe’de dönüşüm devam ediyor

SELİMOĞLU Group ve Pana Yapı ortaklığının Fikirtepe’de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Brooklyn Park, satışa çıktı. Projede 113 bin metrekare üzerinde 731 konut ve 13 ticari ünite bulunuyor. Ortaklık, Brooklyn Park’ın ardından bölgede iki projeye daha başlamayı planlıyor.

Brooklyn Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri 10 Haziran’a kadar sürecek lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Buna göre fiyatlar 1+1 daireler için 379 bin lira, 2+1 daireler için 556 bin lira ve 3+1 daireler için ise 786 bin liradan başlıyor. Projenin 36 aylık süre içerisinde tamamlanması planlanırken, toplam 500 milyon lira ciro elde edileceği öngörülüyor.

Büyük ilgi oldu

‘Yeni Fikirtepe’ olarak adlandırdıkları Fikirtepe’deki dönüşümde öncü bir rol üstlenmek istediklerini söyleyen Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, “Fikirtepe’de yapılan her iyi iş, tüm kentsel dönüşüm projelerine olan bakış açısını değiştirecek” dedi. Lansman öncesindeki 10 gün boyunca talep toplayıp, yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk ise bölgenin merkezi konumu ve hızla yükselen gayrimenkul fiyatlarıyla yatırımcıların ilgisini çektiğini ifade etti.

Haberin Devamı