Gazete Vatan Logo

Fesatlara en güzel cevap

Türkiye’nin yüzde 11.1 büyüyerek dünyanın en hızlı ekonomisi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu rakamlarla iç ve dış fesat odaklarına en güzel cevabı verdik. Bizimle beraber olanlar kazanacak” dedi

Fesatlara en güzel cevap

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3’üncü çeyrekte yakalanan yüzde 11.1’lik büyüme rakamıyla Türkiye’yi zayıf göstermek için var güçleriyle çalışan iç ve dış fesat odaklarına en güzel cevabın verildiğini söyledi.

ATO Congresium’da ‘Dünya İnsan Hakları Günü’ etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin 3’üncü çeyrek büyüme oranının yüzde 11.1 olarak açıklanması sevindirici. Bu oranla Türkiye 3’üncü çeyrekte dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi oldu” diye konuştu.

Erdoğan, şunları kaydetti:

“Bu yıl birinci çeyrekte revize edilmiş haliyle yüzde 5.3 ve 2’nci çeyrekte yüzde 5.4 büyüyen Türkiye, böylece 3’üncü çeyrekte neredeyse ikinci yarının tamamına denk bir büyüme oranına ulaştı. İnşallah yılın tamamında da en az yüzde 7 civarında bir büyüme oranı elde etmeyi hedefliyoruz. Büyümede yatırımcıların ciddi katkısı olması, elde edilen başarının kalıcılığına işaret ediyor. Bu rakamlarla, ülkemizi zayıf göstermek için var güçleriyle çalışan iç ve dış fesat odaklarına en güzel cevabı verdiğimize inanıyorum. Türkiye kendisine güvenen, inanan, yatırım yapan hiç kimseyi sukutuhayale uğratmamıştır, uğratmayacaktır. Bizimle beraber olanlar kazanacak, bizim karşımızda yer alanlar kaybedecek.”

Haberin Devamı