Gazete Vatan Logo
Magazin Fatih Ürek: Evliliğinde çok haksızlığa uğradı

Fatih Ürek: Evliliğinde çok haksızlığa uğradı

Demet Akalın'ın yakın arkadaşı Fatih Ürek, katıldığı magazin programında Demet Akalın'a evliliğinde çok haksızlık yapıldığını ve Okan Kurt'a "Bu evden bir eşya giderse seni boşarım" dediğini söyledi.

Fatih Ürek: Evliliğinde çok haksızlığa uğradı

Gelinim Mutfakta programının sunucusu Fatih Ürek, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa'ya konuk oldu. Yakın dostu Demet Akalın'ın evliliğinde haksızlığa uğradığını anlattı.

"DEMET, OKAN'A EVDE EŞYA GİDERSE SENİ BOŞARIM' DEMİŞTİ"

6 buçuk yıllık evliliğini bitiren Okan Kurt ve Demet Akalın hakkında samimi açıklamalarda bulunan Ürek şöyle konuştu: "Demet evliliğine ve çocuğuna çok bağlı kaldı. Ama Demet'e çok yanlış şeyler oldu ve olabileceklerle ilgili Demet'e haber verilmedi. Demet'in sabrettiğini biliyorum. Çocuğunun üzülmesine asla dayanamaz. Ve Okan'a benim evimden eşya giderse seni boşarım demişti ve öyle de oldu.

"DEMET KOCASININ SÖZÜNDEN HİÇ ÇIKMADI"

İcranın geldiği gün Hira'nın ağlaması Demet için her şeyi bitirdi. İlerde bir araya geleceklerini düşünmüyorum. Demet için evliliğinde lüks kebapçıda oturmaktı ve kocasının sözünden çıkmadı bu yüzden de yaşananlardan dolayı haksızlığa uğradığını düşündü."