Gazete Vatan Logo
Magazin Esmersoy'un gelinliği hazır

Esmersoy'un gelinliği hazır

Evlilik için gün sayan Burcu Esmersoy, gelinliğini New York'tan aldı.

Esmersoy'un gelinliği hazır

Luxottica’nın 2014 İlkbahar-Yaz gözlük koleksiyonları Frankie İstanbul’da düzenlenen bir etkinlik ile basına tanıtıldı.

Premium, lüks ve spor gözlük sektöründe dünya lideri olan Luxottica’nın bünyesinde yer alan Ray-Ban, Vogue Eyewear, Persol, Giorgio Armani, Prada, Dolce&Gabbana, Miu Miu, Prada Linea Rossa, Emporio Armani ve Burberry markalarının en yeni modellerinin tanıtıldığı lansmanda, Vogue Eyewear’i davetlilere önceki gün Sofa Otel’de yapılan davetti ünlü isim Burcu Esmersoy sundu.

GELİNLİK NEW YORK'TAN
Burcu Esmersoy etkinliğe beyaz bir elbiseyle katıldı. Sami Kiresepi ile geçtiğimiz günlerde nişanlanan Burcu Esmersoy düğün için gün saydığını söyledi. Esmersoy “Gelinliğimin modeline bir türkü karar veremiyorum. Ama New York’tan bir tane gelinlik aldım. Şimdi onu mu giysem yoksa başka bir tane mi alsam diye düşünüyorum. Çünkü bu aldığım gelinlik çok sade. Ama kuyruğu uzun olsun da istiyorum.

SALONDA SAKLIYOR
Bunu evimin salonunda saklıyorum. Kutusunda duruyor. Diğer kıyafetlerimin yanına koymaya kıyamadım” dedi.

BU YÜZÜK TE SAMİ'NİN HEDİYESİ
Pırlanta yüzüğünü de zaman zaman takmadığını söyleyen Esmersoy “Bir gün yüzüğü takmasam hemen ayrıldınız mı diye soruyorlar. Ben boksa gidiyorum. Gittiğim zamanlarda tabii ki takmıyorum. Bu parmağımdaki yüzük de Sami’den hediye. Sadece onun hediye ettiği yüzükleri takıyorum” dedi.














Haberin Devamı