Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm detayları ve tüm merak edilenler haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her hafta izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. İşte tüm detaylarıyla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi iki başarılı isme rol veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyting listelerini alt üst ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Henüz yayınlanmayan 35.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşam saat 20:00'de Atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen'le, Teyzekızı Hatice'nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.

Haberin Devamı

Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır.

EŞKIYA DÜNAYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.