Gazete Vatan Logo

Eşinin ‘üçlü ilişki’sini öğrendi, canından oldu

57 yaşındaki Halil Hazal başına sert cisimle vurularak öldürüldü. Halil Hazal’ın karısının komşu çift ile ‘üçlü ilişki’ yaşadığını öğrenmesi üzerine öldürüldüğü ortaya çıktı

Eşinin ‘üçlü ilişki’sini öğrendi, canından oldu

Aydın’ın İnvirliova ilçesinde oturan evli 2 çocuk babası Halil Hazal (57) bir tarlada öldürülmüş olarak bulundu. Olayı soruşturan polis, Halil Hazal’ın eşi Keziban H.’nin (40), acı olaya rağmen oldukça rahat davranmasından şüphelendi.

Çapraz sorguya alınan Keziban H.’nin çelişkili ifadesinin ardından yaptığı itiraf polisleri bile şaşırttı. Böbrek hastası eşi Halil Hazal’ın haftada 2 gün diyaliz merkezine giderek tedavi olduğunu belirten Keziban H., bu süreçte kendisinin de komşuları Bülent G. (39) ve Kamile G. (33) çiftiyle yakınlaştığını ve üçlü cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. Keziban H. ilişkiden kocasının haberinin olması üzerine, rahat hareket edebilmek amacıyla cinayeti işlediklerini öne sürdü.

‘Maaşına konacaktık’

Diğer şüpheli Bülent G. ise sorgusunda “Olay günü birlikte saat 23.00’e kadar oturduk. Ardından sokağa gezintiye çıktık. Tarlaların olduğu yere gittik. Biraz sohbet ettikten sonra yanımda bulunan demirle kafasına vurdum. Demiri ise olay yerinden yaklaşık 100 metre mesafede toprağa gömdüm” dedi. Cinayet aleti demir de gömülü olduğu yerde bulundu. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eşi Keziban H. ile kapı komşusu Bülent G. ve komşunun eşi Kamile G. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bülent G. sorgusunda, “Halil Hazal’ın birikmiş parası ve emekli maaşı vardı. Halil öldüğünde maaş eşine kalacaktı. Onlara ’ben size bakarım, üçümüz birlikte başka yere taşınırız’ dedim. Planı yaptık, cinayeti işledim” dedi.

Haberin Devamı