Gazete Vatan Logo

Eşi ve 2 çocuğunu öldürdü, intihar etti!

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde oturan ve sanayide tornacılık yapan 43 yaşındaki Mustafa Demirkan, pompalı tüfekle eşi 35 yaşındaki Ayşegül ile çocukları 11 yaşındaki Hüseyin ve 7 yaşındaki İrem’i pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Manavgat Sanayi Sitesi’nde işyeri bulunan Mustafa Demirkan, 75’inci Yıl İlköğretim Okulu 5’inci sınıf öğrencisi oğlu Hüseyin ile aynı okulda okuyan 2’nci sınıf öğrencisi kızı İrem ve eşi Ayşegül ile birlikte dün akşam bir arkadaşına misafirliğe gitti. Saat 23.00 sıralarında ailesiyle birlikte Örnek Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi’nde apartmanın ikinci katındaki evine dönen Mustafa Demirkan, eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle yataklarında öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

CEBİNDE İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU

Olay Mustafa Demirkan’ın bu sabah işyerini açmayınca ortaya çıktı. Demirkan ve aile fertlerinin açılan telefonlara cevap vermemesi üzerine eve gelen yakınları kapıyı çalmalarına rağmen açan olmadı. Balkondan eve girenler, koridorda Mustafa Demirkan’ın cesediyle karşılaştı. Çiftin yatak odasında Ayşegül Demirkan’ın çocukları İrem ve Hüseyin’in de yataklarında kanlar içindeki cesetleri bulundu.

Haber verilmesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, evdeki 4 kişinin de öldüğünü tespit etti. Bu sırada olayı haber alarak eve gelen ailenin diğer yakınları, gözyaşı döktü. Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemede, Mustafa Demirkan’ın cebinde intihar notu buldu. Polis, intihar mektubunun içeriğine ilişkin açıklama yapmadı.
Yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Komşuları, saat 03.30 sıralarında silah sesi duyduklarını, balkona çıktıklarını ancak, etrafta olağanüstü bir durum göremeyince tekrar içeri girdiklerini söyledi.

Haberin Devamı