Gazete Vatan Logo

Erotik kanallar şifrelendi

Suudi Kralı Abdullah, bugün Ankara’ya geliyor. 6 uçak ve 300 kişilik heyetle gelecek olan Kral için şu hazırlılar yapıldı

Suudi Kralı Abdullah, Cumhurbaşkanı Gül’ün davetlisi olarak bugün Ankara’ya geliyor. 6 uçak ve 300 kişilik heyetle gelecek olan Kral’a, Devlet Şeref Madalyası da verilecek. Ankara’da Kral hazırlıkları ise 1 hafta önceden başladı

270 ODA AYRILDI: 84 yaşındaki Kral Abdullah ve beraberindeki heyetin ağırlanması hazırlıklar 1 hafta önceden başladı. Swissotel’in 120 odası, Sheraton Oteli’nin ise 150 odası Kraliyet Ailesi’ne tahsis edildi.

TUVALETE DE EKRAN: Banyo zeminine Kral’ın kaymasını önleyecek özel halılar döşenirken, odalara da plazma televizyonlar yerleştirildi. Dev ekranlardan tuvaletlere de monte edildi.

TUVALETİN YÖNÜ DEĞİŞTİ: Önceki ziyaretinde kıbleye baktığı için sorun olan tuvalet ve jakuzinin yönü bu kez değiştirildi.

EROTİK KANAL ÖNLENDİ: İki otelde de TV’lere Arap kanalları ayarlandı. Erotik kanallar şifrelendi. Kanalı izlemek isteyen şifre girecek.

KRALIN RESİMLERİ ASILDI: Kral dairesine kralın beğendiği tablolar, bayraklar ve kralın resimleri asılırken, koltuklar 10 kişilik olarak yenilendi.

AŞÇI ÖNCEDEN GELDİ: Kral aşçısı kraldan iki gün önce Ankara’ya gelerek Swissotel’e yerleşti. Kralın sevdiği baharat ve soslar getirildi. Aşçı ve yardımcıları için otelin mutfağında çalışacakları bir bölüm ayrıldı. Kralın berber ve terzisinin ise onunla birlikte Ankara’ya geleceği öğrenildi.

MİNİ BAR KALKTI: Otel odalarında alkollü içecekler toplatılırken kralın sevdiği diyet sprite Türkiye’de bulunmadığı için dışarıdan getirtildi. Ayrıca otelden kral için sürekli taze meyve suyu servisi yapılması istendi.

120 ARAÇ KİRALANDI: Abdullah için İnter Limuzin Şirketi’nden şoförleriyle beraber 120 araç kiraladı. Bunların içinde 95 Mersedes, BMW, 4x4 Jeep ve lüks minübüsler bulunuyor.

EŞYALARI KAMYONLA TAŞINACAK: Kralın eşyalarının taşınması için kamyon tahsis edildi. Yabancı dil bilen şoförler seçildi.

BAHŞİŞ KAVGASI: Geçen ziyaretinde Swissotel personeline Kral 4 bin dolar bahşiş bırakırken; Sheraton Oteli’nde kalan Prens Abdullah ise 5 bin dolar bahşiş vermişti. Her iki otelin personeli de şimdiden bahşiş rekabetine girdi. Kralın son ziyaretinde Swissotel’de ekstralarla birlikte masrafı 100 bin dolarken, Prens Abdulaziz’in Sheraton konaklaması ise 85 bin doları bulmuştu.

1500 POLİS KORUYACAK: Kral’a A tipi koruma uygulanacak. Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü bile personel kaydıracak. Güvenlik, Özel Harekat, Koruma, Asayiş, Trafik, Olay Yeri İnceleme ve Çevik Kuvvet Şubeleri’nden yaklaşık 1500 polis kral için görev yapacak. Havaalanı ve otel güzergahında keskin nişancılar, otelde ise özel yetiştirilmiş köpekli timler güvenliği sağlayacak.

İLGİLİ HABER

Devlet Şeref Madalyası ile ödüllendirilecek

İngiltere’de protesto edildi

Haberin Devamı