Gazete Vatan Logo

Erkenci Kuş 4. yeni bölümde Sanem ile Can arasında neler yaşanacak?

Erkenci Kuş 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin yeni dizisi Erkenci Kuş kısa zamanda oldukça sevildi. Sanem ile Can'in yeni maceraları merakla beklenmeye başladı. İşte Erkenci Kuş dizisinin yeni fragmanı...

Erkenci Kuş 4. yeni bölümde Sanem ile Can arasında neler yaşanacak?

Erkenci Kuş Salı akşamları izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Romantik komedi dizisi Erkenci Kuş 4. yeni bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak edilir oldu. İşte tüm gelişmeler...

ERKENCİ KUŞ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sanem, Can'ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can'a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can'ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir.

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.