Gazete Vatan Logo

Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına yanıt!

Bahçeli'nin seçim çağrısını Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yanıt. Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yarın görüşmesi olduğunu söyledi. Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, "Yeni sistemimiz inşallah 2019 Kasım seçimlerinde devreye girecek" diye konuştu.

Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına yanıt!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşeceğini belirtti.

Erdoğan, Mecliste gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminin 26 Ağustos'ta yapılmasına ilişkin açıklamalarının hatırlatılması üzerine Erdoğan, yarın Bahçeli ile görüşmesi olduğunu kaydetti.

2019 KASIMINDA DEVREYE GİRECEK
Bahçeli'nin seçim çağrısına Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı yanıt verdi; "Dün 16 Nisan halk oylamasının yıl dönümüydü. Burada 16 Nisan referandumuna katılan, bilhassa da evet diyen milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Yeni yönetim sistemi 2019 Kasım seçimlerinde tamamen yürürlüğe girecek. 15 Temmuz'da görülmüştür. Milletimiz 15 Temmuz'da bizzat sokağa inerek ülkesini korurken biz siyasetçilere önemli mesaj vermiştir. Milletimizin gönüllerindeki ittifakı MHP ve diğer partilerle siyaset sahasında hayata geçirerek önemli bir adım attık." dedi.

Haberin Devamı