Gazete Vatan Logo

En uygun fiyatlı proje!

‘Mahal’, 1.750 liralık m2 fiyatı ile Sancaktepe’nin en uygun fiyatlı projesi

Denge Yapı’nın Ataşehir, Ümraniye ve Kartal’ın ortasında yer alan Sancaktepe’de başlattığı 306 daireden oluşan ‘Mahal Sancaktepe’ projesi, ortalama metrekare fiyatının 3 bin 300 lira olduğu ilçede 1.750 liralık metrekare fiyatıyla bölgenin en uygun fiyatla satışa çıkarılan projesi oldu. Lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim uygulanan projede 50 metrekare 1+1 dairelerin fiyatı 84 bin 500 liradan başlıyor.

Samandıra ve Kartal’da inşa ettiği Begonya, Sümbül ve Mimoza Evleri ile tanınan Denge Yapı, Sancaktepe’de ‘Mahal Sancaktepe’ adını taşıyan yeni bir projeye başlıyor. 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe, her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Projenin en dikkat çeken özelliği ise Ataşehir, Ümraniye ve Kartal’ın ortasında yer alan Sancaktepe’deki benzer projelere kıyasla neredeyse yarı yarıya daha uygun fiyatlarla satılması. Metrekare fiyatının ortalama 3 bin 300 lira olduğu ilçede yükselen Mahal İstanbul’da ortalama metrekare fiyatı 1.750 lira ve lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 50 metrekare olan 1+1 dairelerin fiyatı 84 bin 500 liradan, 74 metrekare ile 111 metrekare arasında degisen 2+1 dairelerin fiyatı 118 bin liradan ve 125 metrekare olan 3+1 dairelerin fiyatı ise 207 bin 750 liradan başlıyor.

Türk insanına beton yığınlarından uzak, doğayla iç içe yaşayabilecekleri güvenli alanları inşa etmeyi hedeflediklerini söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Mahal Sancaktepe’de arazinin yüzde 79’unu açık alanlara ayırdık. 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar, çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesisimiz de kadın erkek saunası ve fitness merkezimiz bulunacak” diye konuştu. Mahal Sancaktepe için ‘Sancaktepe’nin en mantıklı projesi’ sloganını benimsediklerini söyleyen Bayram şöyle devam etti: “Avantajlı metrekare fiyatları yanında projemizi Sancaktepe’nin merkezi noktasında üretiyoruz. Alışveriş ve ulaşım noktaları çok yakın. Tüm bunlara ek olarak Sancaktepe’ye yapılan sağlık yatırımları ve ev teslimlerimizden 1 yıl sonra devreye girecek metro hattı ile müşterilerimizin bölgenin değer artışından olumlu etkileneceğini biliyoruz.”

3 farklı ödeme planı var

LANSMAN kampanyası dahilinde üç farklı ödeme alternatifi sunduklarını dile getiren Abdullah Bayram şöyle devam etti: “Bunlardan ilkinde isteyen müsterimiz daire bedelinin yüzde 25’ini pesinat olarak ödeyip kalan yüzde 75 tutarı banka kredisi ile 120 aya kadar ödeyebilecek. İkinci kampanyamız bankaya ödedigi aylık taksit miktarlarını düsrmek isteyenlere özel. Bu kampanyamızda daire bedelinin yüzde 25’ini pesinat olarak ödeyen müsterimize sonrasında 6 ayda bir 4 adet ara ödeme imkanı sunuyoruz. Konut alıcısının daire bedelinin yüzde 60’ını banka kredisi yoluyla ödeme imkanı var. Üçüncü ve son kampanyamızı ise düşük peşinat ödemek isteyenler için hazırladık. Buna göre müsterimiz daire bedelinin yüzde 5’ini pesinat olarak ödeyecek ve her 6 ayda bir toplam 4 adet yüzde 5 ödeme yaparak peşinatını taksitlendirecek. Peşinat dısnda kalan tutar yine banka kredisi yoluyla finanse edilecek.”

Haberin Devamı