Gazete Vatan Logo

En şanslı çalışan!

Bu adam dünyanın en zevkli işini yapıyor!

29 yaşındaki Tommy Lynch'in görevi dünyayı dolaşıp, su parkları ve otellerdeki dev su kaydıraklarının çalışmasını denemekten oluşuyor..




İngiliz Tommy Lynch, dünyanın en eğlenceli işini yaptığını iddia ediyor. Haksız sayılmaz; çok büyük bir turizm acentesine çalışan 29 yaşındaki Lynch, dünyanın dört bir yanını gezerek su kaydıraklarının kurallara göre çalışıp, çalışmadığını kontrol ediyor. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Lynch, kaydırakların yüksekliğini, su miktarını, akan suyun hızını ve kaydıraktaki eğimin güvenli olup, olmadığını inceliyor. Lynch, "Bazıları bütün günlerini kapalı bir mekânda çalışarak geçirir. Benim ofisimse bütün dünya; birçok ülkeyi gezerek kontroller yapıyorum" diyor.

İŞ İÇİN 43 BİN KM. DOLAŞTI

Bugüne kadar sırf bu iş için 43 bin kilometre kat ettiğini söyleyen Lynch, havuzların ve kaydırakların ailelerin tatilleri için çok önemli olduğunu, özellikle çocukların güvenliği için kontrollerin çok iyi yapılması gerektiğini anlatıyor. Genç eleştirmen daha sonra aldığı notları, çalıştığı turizm acentesine bildiriyor. Bu yıl Yunanistan, Türkiye, ABD, Jamaika ve İspanya'ya gidip yeni denetimler yapacağını belirten Lynch, meraklıları için test ettiği su kaydıraklarının arasında, Kuşadası'ndaki Aqua Fantasy Park'ın favorisi olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı