Gazete Vatan Logo
Magazin En pahalı ceket Han Solo’da

En pahalı ceket Han Solo’da

En büyük film dekorları müzayedelerinden biri önümüzdeki ay Londra’da gerçekleşecek. Müzayedenin en önemli parçası ise Star Wars’da (Yıldız Savaşları) Harrison Ford tarafından giyilen ceket. Ceketin 1 milyon Sterlin’e (6.6 milyon TL) alıcı bulması bekleniyor

En pahalı ceket Han Solo’da

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Prop Store açık artırma şirketi, gişe rekorları kıran filmlerle hayatımıza giren ve karakterlerle bütünleşen ürünleri 20 Eylül’de açık artırmaya çıkaracak. Koleksiyonun en değerli parçası ise Star Wars serisinde Harrison Ford’un canlandırdığı Han Solo karakterinin giydiği ceket... Ford’un 1977 yılında gösterime giren Star Wars’ta giydiği bu ceketin 1 milyon sterline (Yaklaşık 6.6 milyon lira) alıcı bulması bekleniyor. 600’den fazla parçanın satılacağı organizasyonda elde edilen gelir, NSPCC’ye (Çocuklara İşkenceyi Önleme Derneği) bağışlanacak.

ÇİKOLATA AMBALAJI 70 BİN TL

Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası’ndan arda kalan bu çikolata ambalajı yaklaşık 60-70 bin TL’ye satılacak. Geleceğe Dönüş serisinde Marty McFly’ın kullandığı uçan kaykayın 50 bin sterline alıcı bulması bekleniyor. Yine Star Wars serisinde ‘Stormtrooper’ların kullandığı kaskların açık artırmada 300-400 bin lira aralığında fiyatlara ulaşacağı tahmin ediliyor.

Indiana Jones karakteriyle bütünleşen şapka ve kırbaç da organizasyonda satılacak. İkonik şapka için verilen teklifin 2 milyon lira.

Haberin Devamı

Star Wars filminde kullanılan Stormtrooper kaskları
Marty McFly’ın 2015 yılına ışınlandığında kullandığı uçan kaykay.