Gazete Vatan Logo
Magazin En çok kazanan modeller!

En çok kazanan modeller!

En çok kazanan modeller!

Forbes dergisi podyumların en çok kazanan mankenlerini açıkladı. Buna göre yıllık 30.5 milyon dolar geliri olan Gisele Bundchen zirvede. İşte Forbes’un listesi...

1) Gisele Bundchen

En zengin modeller listesinde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran ünlü isim, son olarak ülkesi Brezilya’da düzenlenen Rio Olimpiyatları’nın açılış töreninde, 120 metre uzunluğundaki podyumda yaptığı açılış yürüyüşü ile dünya gündemindeydi. Geliri 30.5 milyon dolar.

2) Adriana Lima

35 yaşındaki Brezilyalı model 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedildi. Geliri 10.5 milyon dolar.

3) Karlie Kloss

2013-2015 arasında Victoria’s Secret meleği olan 24 yaşındaki model son olarak ailesi ile yaptığı NASA ziyaretiyle gündemdeydi. Geliri 10 milyon dolar.

4) Kendall Jenner

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi olan 20 yaşındaki Amerikalı model, aynı zamanda reality şov yıldızı. Geliri 10 milyon dolar.

5) Rosie Huntington-Whiteley

Uzun süredir İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte olan 29 yaşındaki İngiliz model, 2010 yılında Megan Fox’un Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’ndeki (Transformers: Dark of the Moon) rolünü almayı başardı. Geliri 9 milyon dolar.

Haberin Devamı

6) Gigi Hadid

21 yaşındaki Amerikalı model kardeşi Bella Hadid ile birlikte genç yaşta podyumların en çok aranan ve kazanan mankenlerinin arasına girmeyi başardı. Geliri 9 milyon dolar.

7) Cara Delevingne

24 yaşındaki İngiliz model ‘İngiliz Moda Ödülleri 2012 Yılı Modeli Ödülü’nü kazandı. Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmindeki rolü ile sinema yorumcularından da tam not aldı. Geliri 8.5 milyon dolar.

8) Candice Swanepoel

27 yaşındaki Güney Afrikalı model, 15 yaşındayken Durban’daki bir bit pazarında keşfedildi. Geliri 7 milyon dolar.

9) Liu Wen

28 yaşındaki Çinli model, Victoria’s Secret Fashion Show’a çıkan ilk Asyalı isim. Geliri 7 milyon dolar.

10) Miranda Kerr

33 yaşındaki Avustralyalı manken aynı zamanda organik cilt bakım bakım ürünleri satan Kora Organics’in kurucusu ve Treasure Yourself (Kendine Değer Ver) adlı bir de kitabın yazarı. Şu sıralar Snapchat’in sahibi ile evlilik hazırlığında. Geliri 6 milyon dolar.

Haberin Devamı