Gazete Vatan Logo

Elit İşcan kimdir?

Elit İşcan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yaşamayanlar dizisinde tacize uğradığı açıklamalarıyla gündeme gelen Elit İşcan'ın hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Elit İşcan hakkındaki detaylar...

Elit İşcan kimdir?

Yaşamayanlar dizisinin güzel oyuncusu Elit İşcan, tacize uğradığını anlatan bir açıklama yaptı. Gündemde büyük etki bırakan bu gelişme üzerine Elit İşcan'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak edildi.

ELİT İŞCAN KİMDİR?

İlk filmi olan Beş Vakit, baş rolünü oynadığı Hayat Var ve Mustang filmleriyle tanınır.Elit İşcan, 1994 yılında mimar bir baba ile bilgisayar programcısı annenin iki çocuğundan biri olarak İstanbul‘da doğmuştur. İstanbul Kemer Koleji’nde okudu. Koç Üniversitesi‘nde Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

Ekol Drama sanat evinde oyunculuk dersleri almıştır.Elit İşcan, 12 yaşında iken 2006 yılında Reha Erdem‘in yönettiği “Beş Vakit” adlı sinema filmi ile oyunculuğa başladı. Filmde Özkan Özen, Selma Ergeç, Ali Bey Kayalı, Bülent Emin Yarar, Taner Birsel ile birlikte rol aldı.2008 yılında senaryosunu Reha Erdem‘in yazıp yönettiği “Hayat Var” adlı filmde Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolde oynadı.Elit İşcan, 2008 – 2011 yılları arasında “Küçük Kadınlar” adlı dizide Özge Borak, Fulya Zenginer, Ekin Türkmen, Hande Soral, Selin Ilgar ve Kıvanç Kasabalı, Ahmet Levendoğlu, Burak Sağyaşar, Hülya Şen ile beraber başrollerinde oynadı.

Haberin Devamı