Gazete Vatan Logo

Ekranların yeni izdivaç programı: Gözüm Sende!

İzlenme rekorları kıran en çok programlardan olan izdivaç programlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Çok fazla ilgi ile karşılanan programlara bir yenisi daha ekleniyor. Yeni başlayacak olan Gözüm Sende ne zaman başlayacak? Gözüm Sende'nin sunuculuğunu kim üstlenecek? İşte Gözüm Sende programı ile ilgili tüm detaylar...

Ekranların yeni izdivaç programı: Gözüm Sende!

Özellikle ev hanımlarının tam evde tek başına keyif çatıp dinlendiği zamanlara denk gelen programlardan biri de izdivaç programı. Önceleri ev hanımları sadece dizilere oldukça ilgili oldularsa da, bugünlerde dizilerden çok izdivaç programları daha da gözde hale geldi. Yeni bir rekabete yol açacak olan program Gözüm Sende ne zaman yayınlarına başlayacak? Peki Gözüm Sende hangi kanalda yayınlanacak? Tüm soruların cevapları haberimizde yer alıyor...

Gözüm Sende evlilik programı Aylin Kabasakal’ın sunumuyla geliyor

Esra Erol sunumuyla ekrana gelen izdivaç programına bir yenisi daha ekleniyor. Atv'de yepyeni bir evlilik programı daha başlıyor.

Sunuculuğunu oyuncu Aylin Kabasakal'ın yaptığı "Gönlüm Sende" farklı bir format ile yayınlanmaya başlayacak. Gözüm Sende yarışması ilk bölümü ile 27 Ağustos Cumartesi günü saat 22.30'da Atv'de yerini alacak.
Gözüm Sende programının formatına göre, kadın yarışmacı , yüzlerini görmediği ancak hayatlarına şahit olduğu 4 erkek adaydan birini seçer. Bu seçimi ise Gözüm Sende programında gerçekleştirir. Seçmiş olduğu 4 adayın hobilerine, ev ve iş hayatına tanıklık eder. Kadın yarışmacı, seçtiği adaylara çevresindeki kişiler tarafından sorular yöneltir. Adayları yönlendirerek onlar hakkında bilgiler edinir.
Kadın yarışmacı yani seçici kişi isterse yakınlarından birisini yanına alır ve ondan adaylar konusunda karar vermesi için yardımcı olmasını isteyebilir. Kadın yarışmacı stüdyodan önce uygun olmayan 2 kişiyi eler ve kalan kişiler arasından yine seçim yapar.
Aylin Kabasakal'ın sunumu ile ekrana gelecek olan 4 erkek adayın günlük yaşantıları, stüdyoda annelerine izletilip, tanımak için sorular soran gelin adaylarını etkilemeye çalışırlar.
Aylin Kabasakal kimdir?
Aylin Kabasakal:1 Ocak 1974
Almanya
Meslek(ler) Oyuncu, sunucu
Etkin yıllar 1993-günümüz
Aylin Kabasakal (d. 1974, Almanya), Türk dizi ve sinema oyuncusu, sunucu. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü 'nü bitirdi. Önceleri bazı müzik kanalı ve Tv kanallarında sunuculuk yapmış sonra oyunculuğa geçerek Görgüsüzler, Baba Ocağı, Kayıkçı, Ömerçip, Dikkat Bebek Var, Kaçıklık Diploması gibi dizi ve filmlerde rol aldı ve Cennet Mahallesi adlı Tv komedi dizisinde canlandırdığı Fatoş karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Star TV 'de yayınlanan Güzel Köylü adlı dizide de oynamıştır. Şimdilerde ise Hanım Köylü dizisinde Elmas Eksi karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı