Gazete Vatan Logo

Uçuruma düşemeyecek kadar seksi

ABD'de birbirinden ilginç öneriler...

ABD'de mali uçurum korkuları yayılırken, kaçış için ilginç önerileri basında yer almaya başladı.

Büyük piyasaların hepsi Noel tatilinde ama akıllar ABD’deki mali uçurum sarmalında. Cumhuriyetçilerden Boehner’ı ‘B’ planı çıkışı hüsran yaratırken 31 Aralık’ta görüşmelerin devam etmesi bekleniyor.

ABD uçurumla yatıp kalkarken, ABD’de güzel bayanların bu uçurumdan kaçabileceği yönünde ilginç haberler dikkat çekti MIT’den Brandon Wade’in yazısına göre güzel bayanların mali uçurumdan kurtulma şansları yüksek. Özellikler de kendi sitesine üye olanların. SeekingArrangement.com sitesi ABD’nin büyük çekici kadınlarına ücretsiz üyelik imkanı verirken, Washington’ın bütçe kabusundan da uzak tutacak.

CNBC’de yer alan habere göre sitenin sözcüsü Jennifer Gwynn, normalde aylık 25 dolar olan site üyeliğinin mali uçurum nedeniyle indirime gittiklerini açıkladı.

Sitenin reklamlarında “Neden sıradan bir erkekle vakit harcayasınız daha cömert bir erkek dururken” sloganının hatırlatan sözcü, yeni üyeleri beklediklerini açıkladı.

Çıkan haberler sonrasında MIT mezunu muhabbet tellalı olarak nitelenen Wade, hayat kadınlığını yasallaştırmak ile suçlandı.

Haberin Devamı