Gazete Vatan Logo

Tekneler Bodrum’da denize iniyor

Yachtshow Eurasia fuarı, bugün Bodrum Palmarina’da kapılarını açıyor. Yachtshow Eurasia’da boyları 3 ile 45 metre arasında değişen 200’e yakın ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır tekne sergilenecek.

Tekneler Bodrum’da denize iniyor

Bodrum Palmarina’da düzenlenecek olan Yachtshow Eurasia, bugün kapılarını açıyor. Yachtshow Eurasia’da boyları 3 ile 45 metre arasında değişen 200’e yakın ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır tekne sergilenecek. Fuarda ziyaretçiler tekneleri deniz üzerinde test etme imkanı da bulacak. 24 ülkeden ziyaret talesinin geldiği fuar 18 Haziran’da sona erecek.

En ucuzu 27 bin TL’den başlayan teknelerin en pahalısı 9 milyon euro ile Zanziba isimli ultra lüks yelkenli. Yerli üretim bir tekne olan Zanziba’nın donanımı Gerry Dykstra tarafından tasarlanmış. Zanziba’ya özellikle Katar, Dubai, Kırgızistan ve Suudi Arabistan’dan talep geldiği belirtildi.

İtalyan efsanesi

İtalyan efsanesi olarak bilinen ve “houte couture” tasarımıyla öne çıkan San Lorenzo 72, Yachtshow Eurasia’da satışa bir diğer tekne...

1 milyon 990 bin euro fiyatıyla dikkat çeken San Lorenzo 72, yerli-yabancı ziyaretçilerin gözdesi olmaya aday. Absolute’un son tasarımı 64 modeli de Türkiye’de ilk kez Yahtshow Eurasia’da sergilenecek. Şimdiden, Avrupa ve Türkiye’den ziyaretçilerin randevu talebinde bulunduğu Absolute 64, fuara özel indirimli olarak 1 milyon 750 bin eurodan satılacak.

Haberin Devamı