Gazete Vatan Logo

Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı?

Tapuda işlem yapmak isteyenlerin garimenkul alım satımında işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesi için önceden randevu alması gerekiyor. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü verdiği hizmetlerle, hem mobil hem de online olarak işlemleri hızlandırıyor. Ev ve taşınmaz alım satımında yapılacak işlemler de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı? İşte Tapu işlemleri için randevu alma işlemleri!

Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı?

Tapu randevusu ile işlemler artık çok daha hızlı ve kolay yapılabiliyor. Tüm işlemler için tapu randevusu önceden alınarak gayrimenkul alımı ve satımı gibi işlemler vakit harcamadan gerçekleştirilebiliyor. Bunun için randevu sistemi kullanılıyor. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü için alo 181 hattı ve internet aracılıyla randevu alınabiliyor. Güncel randevu takip sistemi de internet üzerinden online şekilde hizmet veriyor.

TAPU RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Tapuda yapılması gereken tüm işlemler için önceden kişiler randevu almalıdır. Kişiye özel verilen randevular ile işlemler de belirli bir sıraya göre gerçekleşmektedir. Randevu işlemleri internetten hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır.

https://randevu.tkgm.gov.tr/ adresi üzerinden tapu için herhangi bir randevu kaydı oluşturulmaktadır. Aynı zamanda telefon üzerinden de 181 numaralı hattı arayarak randevu oluşturulmaktadır. Çağrı merkezine bağlanan bu numara üzerinden tapu müdürlüğü için istenilen işlem türünde randevu talebi oluşturulmaktadır.

Tapu işlemleri için önceden tapu randevusu alınmaktadır. Randevu almanın çeşitli yöntemleri bulunmaktadır. Tapu üzerinden yapılacak işlemler, alım satın ve çeşitli bilgi edinim merkezi için ilk olarak tapu randevusu alınmaktadır.

Haberin Devamı

Telefon üzerinden alo 181 numaralı hat ile tapu randevusu hızlı bir şekilde alınmaktadır. Günümüzde internet üzerinden https://randevu.tkgm.gov.tr/ adresi aracılıyla da tapu randevusu alınmaktadır. Tapu randevusu hakkında detaylı bilgi internet ve çeşitli kaynaklar üzerinde yer almaktadır.

Alo 181 numaralı telefon ile tapu ve kadastro müdürlüğüne bağlı olarak çağrı merkezinden kolaylıkla randevu alınmaktadır. Alınan randevular ile kişi işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Müdürlüğü adresi olan https://randevu.tkgm.gov.tr/ 7/24 çalışma sunmaktadır.

Online şekilde internetten randevu talebi oluşturulmaktadır. Randevu alım esnasında kişinin eksiksiz ve doğru bilgiler kullanması gerekmektedir. Herhangi bir sorun ya da sıkıntının çıkmaması için randevu istenen saat ve güne alınmalıdır.

Haberin Devamı

TAPU RANDEVUSU İNTERNETTEN ALINIR MI?

Tapu ve kadastro müdürlüğü için internetten randevu almak günümüzde pek çok kişinin tercih ettiği alanlardan biridir. Daha hızlı ve kolay bir şekilde randevu talebi oluşturmak için https://randevu.tkgm.gov.tr/ internet adresi kullanılmaktadır. Bu adres üzerinden kişi kendi TC kimlik numarasını girmektedir.

Ad ve soy ad bilgileri ile istenen gün ve saat seçilmektedir. İnternetteki randevuların tamamı çevrimiçi olacak şekilde ayarlanmaktadır. Randevu al kısmı site içerisinde 7/24 aktif şekilde çalışmaktadır. Yapılan kimlik doğrulama işlemleri sonunda istenen güne anında randevu almak mümkündür.

İletişim bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girilerek tarih belirlenmektedir. Aynı zamanda tapu kadastro müdürlüğü şubesi de alınan randevu esnasında özel olarak belirtilmektedir. Randevu almak için işlem seçimi de yapılmaktadır. İşlemin ne olacağı yönünde seçim yapılarak randevu talebi anında oluşturulmaktadır. Tapu ve kadastro için randevu almak oldukça kısa sürmektedir. Bu nedenle pek çok kişi internet üzerinden çevrimiçi randevu almayı tercih etmektedir.

Haberin Devamı