Gazete Vatan Logo

Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu?

Haftanın ilk gününe yükselişle başlayan Shiba Coin yatırımcıların gündeminde… Shiba Coin'in 24 saatlik hacmi ise $684,76M oldu. Şaka parası olan Shiba coindeki yükselişle birlikte kripto para yatırımcıları da son gelişmeleri takip ediyor. Peki, Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu? İşte 7 Şubat Shiba Coinde son durum

Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu?

Shiba Coin’de yükseliş kripto para yatırımcılarının gündeminde… "Ryoshi" olarak bilinen anonim bir kişi tarafından oluşturulan Shiba Coin şaka parası olarak çıkmıştı. Kripto para piyasalarında Shiba Coin sabah saatlerinden itibaren yükselişine devam ediyor. Shiba Coin'in 24 saatlik hacmi ise $684,76M oldu. Peki, Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu? 7 Şubat Shiba Coin ne kadar? Shiba Coin yorumları!

7 ŞUBAT SHİBA COİN NE KADAR OLDU?

Yüzde 0,70 değer kaybı yaşayan SHIB, gün aralığında 0,00002235 - 0,00002301 dolar seviyesinde ilerlerken 24 saatlik hacmi ise $684,76M oldu.

SHİB NEDİR?

SHIB, resmi internet sitesinde “kendiliğinden oluşan merkezi olmayan bir topluluk oluşturma deneyi” olarak tanımlanıyor. SHIBA INU (SHIB), merkezi olmayan bir topluluk inşası temelli bir deney olarak tanımlanıyor ve Dogecoin‘e benzer başka bir meme kripto parası şeklinde nitelendiriliyor.