Gazete Vatan Logo

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde en şanslı iller: MPİ yılbaşı çekilişinde en az çıkan iki rakam...

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek. 2024 yılına zengin olarak girmeyi hayal edenler şimdiden tam, yarım ve çeyrek bilet alarak şanslarını denediler. Bu yıl büyük ikramiyenin 400 milyon TL olduğu yılbaşı çekilişinde dikkat etmeniz gereken önemli bir detay var. Bugüne kadar yapılan çekilişlerde en az çıkan iki rakam ortaya çıktı.

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde en şanslı iller: MPİ yılbaşı çekilişinde en az çıkan iki rakam...

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde en çok çıkan rakamları öğrenmek şansınızı artırmanın önemli bir yolu olabilir. Yeni yıla kısa bir süre kala bilet alarak zengin olma hayalleri kuranlar için büyük ikramiyenin en çok çıktığı illeri, en çok çıkan rakamları araştırdık.

YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE EN ŞANSLI İL İSTANBUL OLDU

Bugüne kadar yapılan yılbaşı özel çekilişlerinde büyük ikramiyenin en çok çıktığı il İstanbul oldu. Talihlilerin büyük kısmı İstanbul'da yaşayanlar oldu. Tam 14 kez büyük ikramiyeye ortak olan İstanbul'u 4 kez Ankara, 4 kez de Adana takip etti.

MPİ YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE EN AZ ÇIKAN İKİ RAKAM...

2024 yılbaşı özel çekilişinde bir bilet almadan önce dikkat etmeniz gereken de en az çıkan rakamlar olacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişlerinde en az çıkan rakamlar "0" ve "9" oldu.