Gazete Vatan Logo

Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır?

Orta Gelirli Konut kredisi faiz oranları açıklanınca, konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar da arttı. Orta Gelir Grubuna yönelik yapılacak olan konutların detayları Bakan Nebati ve Bakan Kurum tarafından açıklandı. Bakan Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi. Peki, Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?

Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır?

Konut kredisi hesaplama süreci araştırılıyor. Orta Gelirli Konut kampanyasına dahil olmak isteyenler Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" duyurusu sonrası araştırılıyor. Peki, Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?

ZİRAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemi bankanın internet sitesinden yapılabiliyor.  Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturmak mümkün.

HALKBANK KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Halkbank konut kredisi bankanın internet sitesinde hesaplama araçları sekmesinden yapılabiliyor. Kredi hesaplama ekranına giriş yaptıktan sonra, konut kredisi sekmesini tıklayın.

VAKIFBANK KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden kredi faiz oranlarını kolayca hesaplayabilirsiniz.