Gazete Vatan Logo

‘Kelebeğin Rüyası’na destek!

Yılmaz Erdoğan'ın filmine Vodafone sponsor oldu

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın içinden şiirler geçen ‘Kelebeğin Rüyası’ adlı filmi 18’inci Londra Türk Filmleri Festivali’nin gala gecesinde izleyicilerin beğenisine sunuldu. Festival kapsamında Reha Erdem, Yeşim Ustaoğlu, Ali Ömer Atay, Raşit Çelikezer, Reis Çelik, Nihat Seven gibi ünlü yönetmenlerin filmleri gösterilecek, söyleşiler düzenlenecek.

Gecenin sponsorluğunu üstlenen Vodafone Türkiye’nin Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, “Vodafone Türkiye olarak, ülkemizde sürdürülebilir büyümenin sadece ticari yatırımlarla olmayacağı bilinciyle hareket ediyor, kültür ve sanat alanına yatırımlarımızı da önceliklendiriyoruz” dedi. Uysal, Vodafone’un 3 yıldır Türkiye’nin kültürn ve sanat gündeminde çok önemli bir rol üstlenen İKSV’nin resmi iletişim sponsoru olduğnu hatırlatarak, şunları söyledi:

Vodafone Red’e uydu

“Ayrıca, gençlik markamız Vodafone FreeZone ile de önemli kültür-sanat aktivitelerine destek oluyoruz. Türkiye’nin kültür ve sanat etkinliklerini uluslararası platformda tanıtmaya yönelik Londra’da düzenlenen bu etkinlikte İngiltere merkezli bir şirket olarak bizim de parmağımız olmalı diye düşündük. 21 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenen festival, Vodafone Red markasının tanıtımı için ‘biçilmiş kaftan’ oldu.”

LONDRA’da düzenlenen gecede sinema oyuncusu Kadir İnanır’a Golden Wings Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi.

Haberin Devamı